שם :שחר
עיר מגורים :קריית טבעון
מספר שנים מתאמן :היתאמנתי והפסקתי ועוד פעם חזרתי אתם יודעים איך זה אבל תאכלס מיתאמן רציני כבר כמה חודשים 6-7 משהו כזה
עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שיחקתי בעבר כדורגל וזהו חוץ מזה חוגים שהייתי קטן חחח
סרט אהוב : מסור!!! חחח ועוד כמה פעולה
להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :טראקיםם אינפקטד סקאזי וויד אסטל מסיבות יערר אקסטות באלגן
וחוץ מזה שחורה ככה אייקון אמינם וכל אלה
השיר שאתם הכי אוהבים : לא משהו ספציפי
שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט והמורכבים כמובן.בנץ מי לא אוהב?!.ובנטט אובר שולטט!!
שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כפיפת ברכיים במכונה מעצבןן זה מציקק באמסטרינג! אבל בעיקר תרגילי בטן כאלה חופשיים כמו כפיפות בטן
פיצול האימונים האהוב עליכם : כרגע אני על Abcde אני אוהב מפוצל מאוד עצימות גובוהה ולהיתמקד בשריר אחד באימון
המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כרגע אני לא בתזונה נכונה אבל אין על איזה ברנפלקס טוב
הצ'יט החביב עליכם :
מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד אלא מה!!! אבל מהאלה של עכשיו אין לי מישהו מיוחד שאני אוהב
מטרות בתחום : להיות מפתח גוף מקצועי ברמה הכי גבוהה שאני שאני מסוגל אבל כרגע אני זורם על זה
ציטוט אהוב : "אין לא יכול יש לא יכולה" חחחחחח ראיתי את זה פה בפורום ואני כל הזמן אומר את זה
הצ'יט החביב עליכם :מכיוון שאני כרגע לא על תזונה נכונה מסיבות כספיות אין לי צ'יט חביב
חברה אני רוצה להגיד לכולכם תודה. האתר עזר לי המוןן אפשר להגיד שבלי האתר הרבה מאיתנו היינו בתוך האנשים האלה שאנחנו רואים שאנחנו הולכים למכון מיתאמנים לא נכון עם תרגילים מסריחים בטוחים שאם הם יעשו 10000 כפיפות בטן יהיו להם ריבועים ועושים כל תרגיל עם טכניקה מסריחה ועל זה אני מודה לכל חברי האתר אשר בזכותם אני לא עוד אחד מהנובים האלה
וגם על הסבלנות והיחס הרציני לשאלות!!!
לסיום אני שמח להיות בתוך מישפחת ישראל בודי!!!!