צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-12-06, 23:05   #123
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
איתי אחי,שמת לב על ההשפלה?? עזוב עכשיו מה הוא עשה נדון על זה אחר כך אבל מי שראה את התמונות בחדשות אני ושואל: האם יש לשוטרים ולעיתונאים את הזכות להתעלל להשפיל ולעבור על זכויותיו הבסיסיות של אסיר מסוכן ורע ככל שיהיה כמו שלא היו מתנהגים אפילו לחיה הכי פחותה בעולם, מתי איבדנו את האנושיות??? איך השוטרים והצלמים מתיימרים ליהיות יותר טובים מפושעים עם התנהגות מחפירה שכזו והכל בשביל שיפור האגו של המשטרה בישראל אחרי פאדיחה שכל אסיר אחר היה מנצל באותו האופן בדיוק... לא בידי האזרחים והמשטרה הזכות לקבוע את העונש, רק למערכת המשפט!!!
מה שאמרת לי באמת מזעזע ועל זה הוא צריך להיענש לא 30 שנה 50 שנהה!! אבל לפני כל הענישה למה שלא יעבור טיפול נפשי כולל במוסד כמה שנים טובות?? ואז לרצות את העונש שלו כמה שצריך ובכלא המתאים, כי כל המערכת הזאת דאגה רק להעמיק את השריטה העמוקה שיש לו כבר ממילא, יודע מה אני יתן לך יותר מזה:

אתה בן 8 אתה עני אין לך כסף בבית, אתה נאלץ לבקש מהשכנים כל יום סוכר, חלב, לחם, כי אין לך במה לקנות, בגלל המצב הקשה שיש לאבא שלך הוא עולה מול העיניים שלך ומול כל השכונה שלך, על עמוד חשמל ומחליט להרוג ת'עצמו בדרך קשה, אחרי כמה זמן אמא שלך מכניסה אותך לפניימייה, שמה מתעללים בך בלי הפסקה ולא נותנים לך מנוחה נפשית כל הזמן, אמא שלך לא עוזרת לך ואף היא מביאה לך מכות. עכשיו אני רוצה שתעבור ילדות כזאת ותנסה להיות בן אדם נורמלי ככל הבני אדם....
אחי מצטער עד עכשיו לא ראיתי את ההודעה הזאת, תראה, אני לא אומר שהוא לא עבר הרבה בילדות שלו, אבל עדיין הבחור לא רק עשה פשעים חמורים, המשיך להתעלל בכלא, אחרי שהוא ברח ובעצם אתה יודע כמה כסף הוא עלה להורים שלך?? כמה מכספי המיסים שהיו אמורים ללכת למטרות חשובות פחות כמו הומלסים הלכו לחיפוש הבלתי נגמר אחריו?? הבחור הזה צריך לחיות מושפל עד סוף ימיו שיהיו קרובים. הוא מיותר מהעולם, הוא הורס את החברה שלך ושלי בעצם העובדה שהוא חי, חוץ מזה, הוא התנהג כמו חיה, אז יתייחסו אליו כמו חיה
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט