קודם כל לגיימר - כן, אתה לא אמור להתרשם אלא פשוט להבין שטעית לגבי האימונים הביתיים שחשבת שאני מנהל שאני משער שבטח חשבת שאני מרים משקולת 5 קילו בכל יד 100 פעם.
מגיב לסעיפים של אורי:
1. מוטיבציה זה עניין שמשתנה בין אדם לאדם, יש אחד שבמכון ואין לו מוטיבציה, ואין לו כוח ללכת עד למכון או לנסוע למכון וכו', אם המכון הוא בבית, זה יותר קל, אבל לי יש יותר מוטיבציה בבית משום שבבית אני משיג את התוצאות בשקט, ואני מתאמן עם עצמי או לפעמים עם או מישהו, שם מוזיקה בפול ווליום, את המוזיקה שאני אוהב.
2. איפה שכל הציוד שלי, הוא נמצא בבית 1.5-2 חדרים, יש לי מלא מקום, הציוד הוא לא בחדר שלי אלא בבית מתחת שהיה שייך לסבא שלי, ובא נאמר שההורים שלי השכירו אותו באיזה 300$ לחודש.
3. הספה שקניתי עלתה לי 600 ש"ח היא ועוד איך ברמה של חדר כושר וכאחד שהיה בכמה מכוני כושר, לא רואה הבדל באמת שלא. מספיק לחשוב שהציוד בחדר כושר הוא ציוד שקונים אותו מגן עדן.
4. קניתי מולטי טריינר, הצלחתי להנמיך את הכיסא ובאמצעות כך, קיבלתי פולי עליון מעולה, אני מגיע איתו לטווח תנועה רחב יותר ואני מותח את הידיים עד הסוף בסוף התנועה, בדיוק כמו בחדר כושר.
5. קודם כל, אני מכין לי את הכל לפני, יש לי מספיק מוטות קצרים ומוטות ארוכים, ואפשר להגיד שבמכון ממש לא נוח לחכות שאיזה מישהו יסיים עם ה-w או לחכות 20 דקות בתחילת האימון לבנצ' פרס כי זה תפוס.
6. אפשר תתפלא, בניתי מן סטנד כזה. כרגע אני לא מגיע לכשל, אבל גם כשאני אגיע לכשל לא חושב שתהיה בעיה, אני אמצא כבר איזה ספוטר.
7. כרגע יש לי שטיחים ומזרונים על כל הרצפה, ההורים שלי שוקלים להזמין שטיח מקיר לקיר.
|