צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-02-08, 11:20   #1
attiasss
חבר מתחיל

קראתי את מה שכתבת והזדהיתי מאוד.

אני מחזק את מה שהכותבים לפניי כתבו וברצוני להוסיף לך נקודה חשובה לא פחות:

הגיל שאתה נמצא בו עכשיו - אלה הן השנים הכי יפות בחייך. אם תשקיע עד הסוף, תוכל סופסוף להתחיל לחיות אותן באמת, ואתה יודע על מה אני מדבר. תשאל כל אחד מה מזכירה לו המילה "נעורים" ותוך כמה דקות הוא יתחיל לדבר על בנות. תחשוב על זה: בכמה חודשים של עבודה מאומצת אתה יכול לקבל גוף חדש. ולא סתם "גוף נורמלי" - גוף חטוב! קוביות!

אבל:
אתה חייב עזרה מקצועית בקשר לזה. הסיבה שאני מדגיש את הנקודה הזאת היא בגלל שאני הייתי בדיוק כמוך. בכיתה י"א הגעתי ל-108 קילו. היו לי אלף ידידות אבל קשר אמיתי לא היה לי עם אחת מהן. התחלתי לעשות דיאטה בלי עזרה. בלי ידע, בלי כלום. אכלתי מעט, טחנתי אירובי ותוך חמישה חודשים ירדתי ל76 קילו. 32 קילו נשרפו ממני בקצב של קילו וחצי בשבוע מינימום והכל היה נראה טוב.

עד שנעצרתי. נעצרתי אחרי שלגוף לא נשארו עוד שרירים לפרק. נשארו לי צמיגים קטנים ונראיתי כמו חלשלוש ועדיין שמנמן. אין דבר יותר מתסכל מזה. כאילו שמישהו מכבה את האור שבקצה המנהרה שלך.

ואז, אחרי שלמדתי את הלקח, פניתי לעזרה מקצועית, קיבלתי תפריט ותוכנית אימונים, והתחלתי באמת להיבנות מחדש. הייתי חייב להעלות את מסת השריר בחזרה ורק אז להתחיל מחדש בצורה נכונה. והכל בגלל שלא התעמקתי. היום (כשאני בן 22) אני יכול לומר בלי להתבייש - אני נראה סוף הדרך. אנשים מהתיכון לא מזהים אותי בכלל - ואני עדיין במעקב אצל תזונאי, רק בשביל השקט הנפשי שלי. לדעת שאני לא עובד לחינם.

אה והבנות?
מעולם לא חשבתי שבחורות יפות, כוסיות, מסוגלות להתחיל עם מישהו סתם ככה בקניון. חשבתי שרק אם אתה איזה דוגמן, או סלב, אז יש סיכוי.

עד שזה התחיל לקרות לי.

ואתה תהיה בשוק מכמות המחמאות שתקבל מבנות שאתה בכלל לא מכיר. רק תשקיע עד הסוף.

אז תזכור את מה שאני אומר: כל הכבוד על ההחלטה לשנות. עכשיו זה הזמן וכל אותם מאכלים שתתגעגע אליהם - הם יחכו לך כמה חודשים עד שתסיים. אז תפנה לתזונאי ספורט מוסמך! (וגם אני ממליץ על גיל גרנות. הוא יהפוך את כל הסיפור להרבה יותר קל עבורך. הרבההה יותר. ומעקב אצלו זה ממש לא יקר.)

בהצלחה.
attiasss מנותק   הגב עם ציטוט