הוא צודק! מה התגובות המעפנות האלה??
מילא תגידו שזה לא טוב, שזה חרא של שיטה וכו' וכו' - אבל לפחות תסבירו את עצמכם נעל העולם!
Fbw יכולה להיות תוכנית מצוינת אם עושים אותה נכון, ומי שאומר שזה למתחילים הוא טמבל.
אני לא מבין גדול בבחירת תרגילים, אפילו לא מכיר חלק מהתרגילים שכתבת. אבל Fbw יכולה להיות תוכנית מצוינת שמביאה תוצאות לא רעות, אם יודעים לאכול נכון, ולהתאמן נכון.
מה שכן, כל גוף לגופו חח.. יכול להיות שהתוכנית לא תתאים לגוף שלך כי ככה... ואולי תוכנית של Abc עדיפה או אולי משהו אחר.. אבל זה אי אפשר לדעת בלי לנסות.
וטמבל מי שאמר שabc הכי טוב כי זה שטויות.
Abc יכולה להיות לא פחות טובה ויש לה יתרונות וחסרונות, ושוב, כל גוף מגיב אחרת. אז יכול להיות שabc מתאימה למי שכתב את זה יותר מתוכניות אחרות, אבל היא בפירוש לא הכי טובה. אי אפשר להגיד דבר כזה.
דבר נוסף, נראה לי שהאימון קצת ארוך, לא בטירוף, אבל לדעתי כולל חימום, שחרור ודקות שהולכות באמצע איכשהו זה צריך לצאת שעה או פחות...אבל שוב עדיף להיוועץ במומחה.
__________________
מסתבר שיותר כסף נשפך על קניית ויאגרה והגדלות חזה מאשר על חקר האלצהיימר... ככה שבעתיד הקרוב יהיו יותר ויותר קשישות עם חזה פגז וקשישים עם זקפה ענקית, שלא יזכרו מה לעשות עם זה... WTF?!
|