צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-01-08, 22:24   #3
Arsan
חבר פעיל

חיים מעולה אני כבר כמעט חודש שלישי איתו , אני נהנה מכל רגע.
בשבוע הראשון הכמויות אוכל נראות לא שפויות ואתה אומר "איך אני עושה את זה"
במיוחד בקופסת קורנפלקס השלמה עם ליטר חלב אבל בסדר אחרי שאתה מתרגל , הבטן שלך גם לא נהיית כבדה אחרי האוכל אתה גם מרגיש שובע לאורך זמן (אני בכלל לא רעב מהארוחה האחרונה שלי בערב לפני השינה ועד לארוחה לפני האימון שזה משהו כמו 16 שעות - כאשר חצי מזה 8 שעות לערך אני מכסה בשינה , בבוקר בד"כ אין לי תאבון אז עוברים להם עוד כ4 שעות ואז נשארו רק עוד 4 שעות "לסבול" מה שבעצם בשבילי בכלל לא משנה כי אני לא רעב בזמן הזה).
בקיצור הרבה אנשים שוללים כי בתאוריה זה נשמע להם מסריח אבל תאחלס אף אחד לא ניסה , גם אני לא האמנתי שזה אפשרי מבחינה אנושית אבל ואללה זה מעולה אני לא מתעסק בכלל באוכל , יש לי את ה3 ארוחות שלי לפני אחרי אימון ולפני השינה שהם משהו כמו בהפרש של 7-8 שעות תלוי מתי , נטו אכילה פה איזה שעתיים ויש לי את ה22 נטו שעות שלי פנויות למה שאני רוצה במקום לחשוב על הארוחה הבאה אני יודע שאין לי ארוחות פשוט ומתרגלים לזה.
אני חייב לציין שזה לא מתאים לכל אחד במיוחד לא לאנשים ממש רעבים שלא מסוגלים לא לחשוב על אוכל , תנסו קודם כל להתמיד בשיטה שבוע אם ילך שבוע שלם בלי לסטות ימינה ושמאלה לפי הספר כמו שצריך אני מאמין שהרבה יתמכרו לשיטה.
אני ממש ממליץ לאנשים שהם בצבא לעשות If בין אם זה במסה ובין אם זה בחיטוב כי זה פשוט קלאסי לצבא , אפשר בבוקר לאכול המון ביצים וקוטג' ובערב מי שעושה יומיות לאכול גם ארוחה או 2 , לדוגמה ארוחה ב8 בערב וב 11 בערב כאשר ב7 בבוקר אתה אוכל את ארוחת הבוקר שלך בבסיס או בבית זה לא משנה , נכון שזה לא בדיוק If קלאסי (שהקלאסי בכלל מדבר על 20 שעות צום אבל אפשר לסגנן את זה) מי שבצבא יוכל לארגן כבר אני מאמין את השעות בשבילו אפילו בצורה הקלאסית של לאכול רק כשחוזרים הביתה בערב בבית לפני ואחרי אימון ולפני השינה זו לדעתי החלוקה הטובה ביותר , אפשר גם לוותר על הארוחה שלפני השינה אם זה ממש סמוך ללפני האימון ויש התנגשות.
בהצלחה.
Arsan מנותק   הגב עם ציטוט