צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-01-08, 20:58   #3
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
אז ככה, אני דיי שמן, מאז שאני זוכר את עצמי.. הייתי בחדר כושר שנה וחצי, הורדתי 12 קילו ואז כשהפסקתי את החדר כושר שוב העלתי אותם ואף יותר.

אני כבר במשקל מוגזם :[ אומנם לא רואים זאת ממש עליי(זאת אומרת רואים בבירור שיש לי הרבה שומן להוריד), אבל כשעליתי למשקל אחרי 7 חודשים קיבלתי את הלם חיי...

הגובה שלי הוא 1.75 ואני שוקל 103... אלוהים איך הגעתי למצב הזה? הייתי שוקל 80 ובגובה הזה והעלתי בצורה בלתי מאמינה.
אה כן, אני עוד מעט בן 16.. ובגלל הגוף שלי אף פעם לא הלך לי עם בנות :[

אני מבקש מכם עזרה, חזרתי לחדר כושר ואני מתכוון לעשות אירובי.. עכשיו זה התכנון שלי:
הליכון - 30 דק'.
ואז הסקי הזה או איך שלא קוראים לזה - 20 דק'.

אחרי זה אני כבר גמור, לאחר מכן להתחיל עם המשקולות/מסה? כי זה הייתה התוכנית שלי אז בחדר כושר לפני שנה+.

לעשות גם אימונים בבית? מתי כדי להתאמן?

ואני מאז יום ראשון הזה שנרשמתי לחדר כושר משתדל לאכול טוב, בבוקר חביתה או קורפנלקס דגנים מזינים ודיאטיים, בבית ספר 2 פרוסות לחם קל עם איזה משהו ובצהריים סלט עם איזה חזה עוף וכל הזמן רק מים.

אני רוצה להרזות אחד ולתמיד, כי אני יודע שזה הגיל שהכי קל לרזות בו... אפשרי עד הקיץ הזה לנסות להוריד כמה קילוגרמים מכובדים?
ואני לא ממש שמן בפנים, דיי נורמלי.. ואגב, אני לא יודע אם הגנטיקה שלי טובה, החזה שלי דיי מלא בשומן אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. לא יודע :\ התייאשתי אנשים.

ממש צריך את העזרה שלכם ישראלבודי, לכן פניתי לפה - אני יודע שאתם הכי רציניים..

תודה ;]
כן ברור ...
עד לקיץ אתה יכולה לדעתי להוריד הרבה מאוד אפילו בחזרה ל80 בלי בעיה אם לא פחות...
רק זה דורש השקעה והתמדה ...
תבנה לך תפריט תחשב קלוריות... סתכל אני עוד לא עשיתי חיטוב תאכל לחכות לדניוס ולירדן הם בחיטוב עכשיו משהו רצחני חחח הם יאכלו מאוד לעזור לך עם התפריט וגם אני יכול לעזור לך תעלה תפריט מאורגן תחשב פחמימה חלבון ושומנים תנסה לשמר את רמת החלבון כ1.5-עד 2 גרם חלבון לכל קילו בגוף...