ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
ואתה באמת חושב שהתפריט שלו מאוזן לפי אומגה 9 3 ו6 שאם הוא יאכל במקום אומגה 9 אומגה 3 זה יפגע באיזון?
זה הכל חרטא,אומגה 9 יש מספיק בתפריט סטנדרטי של מסה,כנ"ל 6..אומגה 3 כדאי לתסף..חשוב.
אפרופו אומגה 3 שהוא חשוב..לי אישית זה מעלה את הריכוז..זה ידוע אבל ככה המלצה לתלמידים שגובלים בריטלין
|
אמרתי אם נעמיד דברים על דיוקים כמובן שהכל בתאוריה , במעשה קשה מאוד אפילו לשמור על פרופיל אומגה 6 ו3 ביחס של 1:1 , אומגה 9 כמו שאמרתי לא חשוב כי הוא מיוצר בגוף בצורה טבעית.
אומגה 3 ידוע מאוד בסגולותיו אחד מהם זה ריכוז , אישית זה ממש עוזר לי עם העור היבש במיוחד בחורף אני מרגיש שינוי משמעותי ורואים את זה כשאני מפסיק להתווסף בזה את החזרה לעור יבש ומסריח. יש המון לוגים באינטרנט של אנשים שלקחו 30+ גרם שמן דגים ביום (בצורה של סירופ יש כזה בארה"ב כל כף 15 גרם אומגה 3 וזה בטעמים יש לימון תפוז ועוד כמה ממש נחמד חבל לא מצאתי בארץ) , ואמרו שהעור שלהם השתפר פלאים כמו כן עוד כמה דברים בדרך שאפילו משחות וכדורים במשך שנים לא הצליחו לעשות , לדעתי 30 פלוס גרם אומגה 3 ביום זה קצת מוגזם ואני לא הולך לעשות את זה אבל להשאר בטווח של ה6-10 קפסולות 180/120 ביום זה ריאלי.