צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-09-06, 08:28   #14
compex
חבר פלטינה

שלח הודעה דרך ICQ אל compex שלח הודעה דרך MSN אל compex

דיון יכול להיות מתוך עניין... לא אמרתי שאתה יודע להעתיק, פירגנתי לך על כך שאתה ידעת לצטת. שזה מעט שונה כמובן.

צר לי שלא הבנת את המסר ולקחת אותו לכיוון של עלבון. אני עדיין עומד מאחורי תפיסתי שרופא שראה את המתאמן והמליץ על משהו לא יקבל קטילה בפורום הזה. אפשר לדון, אפשר להעלות אלטרנטיבות ואף רצוי. לא נקבל פה המלצות או "הורעות ביצוע" כמו תעשה או אל תעשה מבלי שנבין בדיוק מה הבעיה. ואם תפיסתך שונה, אכן נראה שאתה לא בפורום המתאים. אנחנו מתעסקים פה בבריאות ולכל דבר שאתה אומר ומישהו מקשיב לך, עשויות להיות השלכות.

בנוגע לסטרואידים, הצבעתי על הטעות שלך באופן מאוד ברור. אתה מוזמן להעיף מבט מחדש בפוסטים וללמוד איכן טעית בנוגע לקלסיפיקציה של הסטרואידים.

סיכום:
1. רופא ראה את הבן אדם, אנחנו לא מתווכחים אלא מנסים להבין את ההמלצה הרפואית קודם כל.
2. סטרואידים הם לא קבוצה אחת של חומר. יש כמה סוגים שונים והטיפולים יכולים להיות רבים ומגוונים. לפני שקופצים למסקנות יש לשאול האם הייתה המלצה לטיפול בודד או לא, האם המקרה שלו הוא כמו המקרה שלך, האם יש דברים נוספים מעבר... מה שאתה לא עשית.
3. אתה מוזמן להמשיך להיות חלק מהפורום אם תרצה, בתנאים שאתה יכול להבין ולהאמין שהתשובה שלך משפיעה ואתה מסוגל לקחת אחריות עליה ולא פחות חשוב אתה מסוגל לקבל מישהו שמתקן את הטעויות במידה וישנן (במקרה הזה, מה לעשות, זה אני ואותם אנשי הרפואה מהתחומים השונים איתם אני מתיעץ).

אריאל.

אריאל.
compex מנותק   הגב עם ציטוט