צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-01-08, 12:11   #1
Gil-G
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלGil-G

שלח הודעה דרך ICQ אל Gil-G
ברירת מחדל עשיתי תאונה, כנסו לפרטים..

אז ככה, נפתח בזה שצומת עם רמזורים שלא פועלים (צהוב מהבהב) זאת הצומת הכי מסוכנת שיש
זה אמנם לא נראה ככה.. נראה כאילו אתה יכול לעבור חופשי, אבל ממש לא.. זאת הצומת הכי מסוכנת שיכולה להיות

עכשיו לסיפור ..
התאונה התרחשה בצומת שנמצאת איזה 100-200 מטר אחרי הגשר של טדי לכיוון כביש בגין (למי שמכיר)
אני סיימתי את בגין והייתי לכיוון קניון מלחה והנהג השני בא מצד ימין שלי, אני מרחוק ראיתי אותו ומרחוק זה נראה כאילו הוא בעצמו פונה ימינה (ובכך נוסע באותו כיוון שלי) אבל להפתעתי הוא פשוט המשיך ישר בכוונה לפנות שמאלה ובסופו של דבר נוצר מצב כזה -
|<--------
|
|
/\
אלו הכיווני תנועה, אני זה שכביכול נוסע ללמטה והוא זה שנוסע כביכול ימינה, התנגשנו בחיבור
בקיצור, תזהרו בכבישים ותמיד לא לשכוח, מליון עיניים לכל הכיוונים בלי לזלזל לשניה כי אתם פשוט לא יכולים לדעת מאיפה זה יבוא לכם, ותזהרו במיוחד בצומת רמזורים עם רמזורים לא פעילים, תאטו לפני הכניסה לצומת ותסתכלו טוב טוב שאף אחד לא בא לכם מכיוון אחד כי זה יכול להסתיים באסון

במזל אני והנהג השני יצאנו בריאים ושלמים, האוטו שלו הלך טוטלוסט כנראה והאוטו שלי נמעך בצד של הדלתות שמימין לנהג (הדלת הימנית שליד הנהג, והדלת הימני השניה מאחוריה), הגלגל הימני העליון התפנצ'ר, ובמזל משמיים הנהג השני ואני בריאים ושלמים.

תזהרו בכבישים אנשים

"Ni bheidh an bua ach leis an Gra"

If you wanna Shoot, Shoot - Don't Talk

אני לא גיל גרנות
Gil-G מנותק   הגב עם ציטוט