צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-01-08, 13:20   #9
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
באמת בודיבילדר מדהים חבר'ה!
ויש לי אישיות מדהימה כמו שציינתם פה!בכל בודיבילדר מצליח תהיה קצת טיפה של גאווה זה חלק מההרגשה של "אני עושה משהו שאני אוהב ואני מצליח בזה בצורא בת :):):):)" זה בא לכולם כמובן שיש גיוון סתכלו למשל חארות כמו קינג קמאלי או גוסטאבו באדל?חחחחחחחחחחחחח הם כל היום בעיקר הקינג המסריח חושבים שהם אלופים ומשמיצים בודיבילדרים אחרים בלי סוף ומתלהבים מעצמם אבל אם תשימו לב לתמונות העדכניות שלהם הם ניראים יותר חרא כל שנה שעוברת פשוט לירוק להם בפרצוף
כמובן שיש את ג'י קטלר שזה MY TRAINING MY DIET MY LIFE MY MY MY MY MY STFU BITCH WHO GIVES A FUCK מדבר על עצמו ורק על עצמו

יש משהו במה שאתה אומר ,בסרטים הראשונים שלו ,קאטלר בקושי מדבר ,פשוט רואים אותו מתאמן ,ונותן תנשמה שלו ,שאני מאמין מה שסחף אליו הרבה מעריצים (אני ביניהם ) ,אבל לאחרונה כל החרא הזה של "תראו כמה מפואר הבית שלי , תראו איזה אוטו מגניב יש לי , תראו אני רואה פורנו עם אישתי בסלון למרון שהאשכים שלי כל כך מכווצים מהסייקל שאני לא יוכל להעמיד את הזין גם עם 4 קילו של ויאגרה" די מרגיז ומוציא תחשק לראות אותו ,אני רוצה לראות את אותו ג'יי קאטלר שנסע ב2 בלילה לחדר כושר לעשות אירובי פעם שלישית באותו יום קיבינימט ,לא איזה קוקסינל של MTV CRIBS

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט