צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-01-08, 21:17   #16
~מתן~
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 17
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FireFox
מדריך:

כך תתנפח:

א.הקדמה:מתאמנים רבים,ללא הבנה רבה בתחום פיתוח הגוף נוטים לנהוג בדרכים לא יעילות ואף טפשיות. חלקם עובדים בתווך חזרות נמוך,מקפידים על בקרה קלורית חיובית לשם עליה במאסה,ישנים לפרקי זמן ארוכים וצורכים תוספי מזון וחומרים אחרים.המתאמנים מאמינים כי כל המנהגים הללו יפתחו אותם ויחזקו אותם ובכך הם יעלו במאסת השריר.

כל השיטות המוצוינות בפסקה הקודמת כבר הוחכו כבלתי יעילות ואפילו פוגעות והופרכו כמיתוסים במרוצת השנים,כיום. מלבד חומרים אנאבוליים בשילוב של הדרכים המוזכרות קודם הוכח שלא ניתן לפתח את הגוף.

לאחרונה חוקרים התעמקו בנושא והגיעו להבנה כי ניתן לפתח את הגוף ע"י ניפוח השרירים-פשוטו כמשמעו.

ניתן ממש "לנפח" השרירים ע"י משאבות מסוגים שונים.ישנן משאבות חשמליות,משאבול רגל,דוושה,משאבות אישיות ואפילו משאבות תעשייתיות(כמו אלו שבשימוש הבודיבילדרים הנודעים)-לדוגמא גא'י קאטלר.ידוע כי שימוש בחומרים אנאבוליים יחד עם ניפוח בעזרת משאבה מביא לתוצאות מדהימות-אך כל העוסקים בתחום הם טבעיים.

דוגמאות למשאבות:

המשאבה האישית:


המשאבה החשמלית:



משאבת הרגל:



ולבסוף-המשאבה התעשייתית:



לבסוף.הפתרון הטוב ביותר הוא המשאבה,ולמתחיל שרוצה בשימוד אישי.מומלץ כבר עכשיו לרכוש את המשאבה האישית במחיר מיוחד.
שמע זה כל כך מצחיק שאני לא עומד בזה.
~מתן~ מנותק   הגב עם ציטוט