צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-01-08, 23:11   #108
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
היה גם גוגואים ומדבקות של סימסונים הסופרגול כמובן הפוגים היה את הטמגוצ'י המעולל הפורפורה האגדית ויותר מאוחר נכנס כל הזבל שלא שיחקתי כבר קלפי פוקימון וכל השטויות האלה
וווואאייייייייייי טמגוצי איזה נוסטלגיההה
ווואי איזה כיף הילדות הזאת אין לך דאגות בכלל אתה יכול לעשות מה שאתה רוצהה ואאי אני גם זוכר איזה כיף היה בבצפר אז כל השיעורי ציור וכשבאה מורה מחליפה מה היינו עושים לה עד שהיא הייתה נותנת לנו כדורגל והיה הכי כיף אז לשחק כדורגל ותמיד היינו ממציאים כל מיני משחקים כמו חבושים שזה כמו מחבואים רק שהעמוד לא צריך לרוץ כמו פג לעמוד אלא להגיד רק שם של מישהו וחבוש נגיד משה חבוש ומי שמתחבא המטרה שלו לבעוט באותו כדור
וואיייייייייי אני זוכר איזה צחוקיםםםםםםםםםםם היינו עושים היינו הולכים לישון אצל חבר היינו עושים מבצעים שההורים שלו לא יתפסו אותנו היינו באים אל מישהו זורקים ביצים תפוחי אדמה על אנשיםםם
אין היה הכי גיף ביסודייייי איזה משחקים כיפים המצאנו וגם היה את כול הסופר גול וכול זה שהיינו אוספיםםםםםםםםםםםםםםם אין היה הכי כיף אזז......
וואייי אני זוכר גם היינו פותחים חטיפים בסופר בשביל לקחת תטאזוס נדמה לי קרואים לזה וואי תאמינו לי אז היינו כאלו גנבים מתוחכמים אפחד כאן הפורום לא היה מסוגל עלינו...
Eskimo :-) מנותק   הגב עם ציטוט