צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-01-08, 20:32   #52
Night_Wolf
Banned
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 4,047
גיל:: דובוניטה שליייייייי
שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Alon Big Guy
^_^

עם העור התלוי שלך בבטן באמת נחיה וניראה מה יקרה בתחרות הבאה..

ואתה תוקפני יותר מדיי מכולם אם לא שמת לב.. כולה אמרתי משהו הגיוני,
ואני לא שונא אותך חח אני בכלל לא מכיר אותך אישית.
באמת נחיה וניראה ובעית העור נפתרה דרך אגב..
אני לא תוקפני הייתי במזג רע כי אני הייתי בסייקל פי 400 יותר חזק ממה שהאליל שלך עשה,למדתי להשלים ולהתחבר אם האנשים שרבתי איתם ומחלקם בקשתי סליחה כי זה לא היה בכוונה.
אתה לעומת זאת!!תמיד שנאתי אותך עכשיו אני אסביר לך למה:אתה באתה לפורום ובגלל הגיבויי שהיה לך ש"ואי אני אלון ביג FAGGOT החבר של אור ביטון מתחרה במר ישראל הסוס" אז הרשתה לעצמך לרדת על רוב המשתמשים פה חחח שחלקם אם תעמוד לידם ברחוב אנשים לא יחשבו שאתה בכלל מתאמן יחתיכת שחיפון!

עכשיו שמע ושמע טוב למה אני באמת כותב לך תשורה הזאת ברצינות ואני לא צוחק איתך ואני הולך לרשום את זה פעם אחת בלבד!

שמע טוב תרכיב תמשקפיים המכוערות שלך טוב טוב שאתה רושם לי הודעה יאבו ארבע ואם צריך יעיור דחוף תראש שלך לתוך המסך ותביט היטב על השם NIGHT WOLF לפני שאתה מצטט אותו או פונה אליו!אחרת אני נישבע לך...שבפעם הבאה שאנחנו ניפגש אתה תכנס לבעיה בת אלף זונות ולא אור ולא גיל ולא זובי יוכלו להוציא אiתך ממנה אתה הבנתה את מה שרשמתי פה?קח את זה לצומת ליבך ושב בשקט יחתיכת מסכן הומו לפני שיהיה מאוחר מדי.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט