ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל על הזמן איך אני אוהב משחקים של מכות זה תחביב חיי אחי הינה כמה שהיינו משחקים בילדות
שק קמח אבירים ולוחמים
המשחק הזה הולך ככה לוקחים 2 חבר'ה יחסית גדולים להיות "הסוס" ו2 קטנים יותר להיות "האבירים" כל אביר תופס איזה קרש משהו עצבני,צינור השקיה קרוע,ענף חד ואפילו מדי פעם איזה ברזל חלוד עולה על הגב של חברו "הסוס" ומסתערים אחד על השני ככה שצריכים להביא מכות אם הנשק או לאביר או לסוס שלו עד שהיריב נכנע!(כמובן שהסוסים היו בועטים ובמקרה הטוב שהייתי תמיד לובש נעליים דורך על האשכנזים שלבשו סנדלים והם היו צורחים חחחחחחחחחחח)רוב הפעמים המשחק היה ניגמר ב:
א.מכות רציני (בין היריבים בגלל שאחד מהם "הרביץ חזק מדי" :):):):) זאת כל המטרה)
ב.מישהו היה נפצע ויורד לו דם
ג.השעיה כי המורה הייתה תופסת אותנו
ד.סתם ניגמר בסבבה וכולם צוחקים על זה עד היום 
משחק שני 3 בום!
המשחק היה דורש כדורגל בדרך כלל (אפשר גם כדורסל לתת בו שוטים ברגל זה מתלבש אחו :):):):):):) לבעיטה אבל לא בכדורים המקצועים הכבדים האלו המסכנים של ה5 שקל לכדור)
מטרת המשחק (דרושים לפחות 15 אנשים אם רוצים שממש זה יהיה כייף  ) :
אז ככה מישהו בועט את הכדור באויר וצועק "אחד" עכשיו מישהו אחר!!חייב לבעוט בכדור פעם שניה ולצעוק "שתיים" והבן אדם שבועט בכדור וצועק "שלוש" חייב לבעוט את הכדור!!!(להשתדל לכוון על מישהו שהוא לא כלכך אוהב ומשחק חחח)והבחור שעליו כוון הכדור ופגע בו חייב לתת ספרינט של החיים שלו לנקודה מסוימת(שניקבע בתחילת המשחק גדר או עץ או עמוד)ולגעת בה! ועד שהוא מגיע לנקודה הזאת כולם!!! ללא יוצא מן הכלל כל המשתתפים במשחק דופקים בו מכות רצח לינצ' אחו :):):):):):) בלי רחמים זורקים עליו חולות בעניים,כאפות לגב,זורקים עליו מקלות,מרביצים לו,שמים לו רגליים,בועטים עליו תכדור(בד"כ מומלץ לתת בעיטת שפיץ בכדור שהוא יעוף חזק וזה יכאב) ועד שהוא לא נוגע בנקודה הוא נחשיו כמת!!
במידה ואותו בן אדם שעליו הכדור נבעט אחרי הספירה 3 תופס את הכדור ב 2 ידיים!!! הוא ניצל!! ומכסחים את הבן אדם שבעט עליו את הכדור!!
במידה ומישהו נוגע או בועט בכדור פעמיים ברצף עושים לו "יום הולדת" שזה אומר?כולם מסתדרים ב2 טורים מקבילים אחד לשני והבחור עובר באמצע הטורים בזמן ששמים לו רגליים,כאפות בגב,מכות אם כל דבר שנימצא בהישג יד ברחוב,יורקים עליו ובמקרים גורעים יותר נותנים לו שפיצים בתחת שזה כואב אש!!!!
היו ימים שהייתי מאושר כל יום ממשחקי האלימות האלו הגילאים ששחקתי בהם מכיתה ד' ועד כיתה יב' ככל שגדלתי אם השנים המכות כאבו יותר לי והמכות שהרבצתי לאחרים גם כאבו יותר דבר אחד צריך לייסם לפני שמשחקים!!
צריך לדעת לקבל מכות כמו גבר ולא ללכת להלשין אחרת יש לינצ' רציני אחרי הבית ספר
באהבה מנוער הפשע של העיר חולון וממני גלעד נייטוולף מקוה שאהבתם
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיתי מצחוק יא אללה
איזה נוסטלגיות.. שאני חושב על זה בדיעבד אני מבין כמה אכזריים היו המשחקים האלה
הכי אכזרי ומשפיל זה "קפד ראשו" מנדבים מישהו להיות ראשון, אחד החברים מוריד לו כאפה פצצה כשהוא עם ראש למטה ככה שהוא לא רואה מי זה.. ואז הוא צריך לנחש מי הוריד לו ת'כאפה תוך כדי שכל החברים עושים "בזזזזזזזזזזזזזזזזז" תוך כדי שהם מצביעים באוויר ומסובבים ת'אצבע.. אם הוא לא מנחש נכון הוא יורד לעוד כאפה.. אם הוא מנחש נכון מי שהוריד לו ת'כאפה מקפד את ראשו
איזה משחקים סאדיסטים יא אללה..