צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-01-08, 00:47   #8
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיפור מארץ ההומואים והניטחנים אחי עכשיו שמע טוב!!!

סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת זונה שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!!

אם יש משהו שאני לא סובל זה QUITERS ואנשים שפורשים אחי תפוס את עצמך בידיים!!!
אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך...
בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!!
תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!!
אני בא הבייתה אחרי השייק ומעמיס אוכל וכרגע אני בחיטוב אש אז אני אוכל מדויק!!!
אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן זונה שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!!

אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!!

ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם...
עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת

אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר מזדיין שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה

זאת הודעת מוטיבציה שכתבתי לבחור בשם BLUE NINJA אחי ...הרבה אהבו אותה וקבלתי מחמאות עליה באמת ניראת מעוררת מוטיבציה אחרי שאני קראתי אותה בעצמי עלתה לי המוטיבציה מההודעה שאני כתבתי חחחח נסה לקרוא אותה תואהב תואהב לא אז בהצלחה שיהיה לך נשמה!

רק אל תיתיחס בפוסט שכתבתי את ההודעה המקסימה הזאת ל
ALON BIG GAY הבחור חבר של מתחרה שעושה הכל בשקט ומסוכן ומתקדם בשלו אז צריך לתת לו כבוד חחחחחחחחחח קאלק כבוד 2 פצצות לפנים חבל לא סמתי לו אותם בנאבא או במפגש בחנות של גיל לפני IFBB 2007
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט