ציטוט:
פורסם במקור על ידי Alon Big Guy
גלעד זה לא עיניינו של אף אחד שאתה מזריק בתחת ...מה אתה רוצה שכל הפורום ידע שאתה לוקח חורמים למרות שהוא יודע... זה בידיוק עם אתה לוקח שלט וכותב אני לקוח אני לוקח ... תיקח בשקט ושתוק!... אני לא סובל אנשים שרוצים צומת לב בקשר לזה..מה זה עוזר לך שאתה אומר לכולם שאתה לוקח? אתה אוהב את הספורט הזה בסדר תוריד פרופיל קצת. יש אחד בפורום הזה שאני לא יגיד את שמו שהוא תמיד עושה הכל בשקט וככה צריך להתנהג.. ולהגיד את האמת אני מכיר אותך דרך כמה אנשים ואני יודע שלא אכפת לך למות בגיל 25 ממה שאתה לוקח... הוא ילד בן 14 שכולה ירד לו המוטיבציה בכלל חברים שלו שקצת אמרו לו דברים שהם לא במקום... ואתה יותר מדי חש אותה..
תרגיע קצת את הטונים שלך בדיבור כל פוסט שאתה מגיב בו אתה כזה עושה פוזות שאתה זה ואתה זה..
מעיף לי שחיפים עלק מה זה? אתה נשמע כאילו אתה רוצה לרצוח את כל השחיפים אצלך במכון ושישארו רק הגדולים.
|
להגיד לך תאכלס ? מי שיצא פה לא במקום זה אתה ,יכולת לשמור את הדעה הזאת לעצמך,אבל לא אתה חייב לפתוח ריב (ולא ,זה לא קטע של להגן על גלעד כי אין לי אינטרס להגן עליו)
האם גלעד מוחצן בקטע של שימוש בחומרים ? כן ,וזאת הבחירה שלו,אם הוא רוצה להודות בשימוש בחומרים שיודה ,מה אכפת לך כל כך ? (דרך אגב ,כאילו שזה לא שקוף מי זה החבר שלך שאתה מדבר עליו )