תיראה אחי תקשיב ותבין!!! קודם כל אמרתה שאתה רוצה להישאר חטוב עכשיו חיטוב זה אומר ככה ארובי+תזונה נכונה=גוף חטוב אחר כך אמרה להגדיל את השרירים זה לא הולך ביחד כי בחיטוב אתה ביחס קלורי שלילי ובמסה אתה ביחס קלורי חיובי מה שאתה כל יכול לעשות זה לנסות לשמר כמה שיותר את מסת השריר שלדעתי יהיה לך קשה מאוד בבית מכמה סיבות גם אין לך גיוון של תרגילים אין לך ת'מישקלים שאתה צריך למעשה אתה תקועה על אותו מישקל דבר שני את הארובי הכי מומלץ לשים ביום ניפרד מאימון המישקולות אבל ביגלל שאתה רוצה להיות חטוב אתה צריך להגיע לאיזה 250 דקות ארובי בשבוע שזה אומר שאתה כן תיצטרך להכניס ארובי בימים של מישקולות ההמלצה שלי זה להכניס את הארובי אחרי אימון מישקולות בקשר להמלצה שקיבלתה באתר אחר אני חושב שהם צודקים ב100 אחוז ביגלל שבאימון מישקולות שלך אתה לא מפעיל מספיק עבודה על שריר מסויים שתצדיק מנוחה של יותר מ48 שעות שזה אומר שעדיף תוכנית של פול באדי טרנינג שזה אומר ביום אחד כל הגוף וככה 3 פעמים בשבוע לא בימים עוקבים לדוגמא ראשון שלישי חמישי לתת מנוחה של 48 שעות אני מקווה שעזרתה אחי ועצה קטנה שלי אם אתה יכול תחזור למכון אתה מבזבז את הזמן.