צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-01-08, 23:08   #43
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Alon Big Guy
גלעד זה לא עיניינו של אף אחד שאתה מזריק בתחת ...מה אתה רוצה שכל הפורום ידע שאתה לוקח חורמים למרות שהוא יודע... זה בידיוק עם אתה לוקח שלט וכותב אני לקוח אני לוקח ... תיקח בשקט ושתוק!... אני לא סובל אנשים שרוצים צומת לב בקשר לזה..מה זה עוזר לך שאתה אומר לכולם שאתה לוקח? אתה אוהב את הספורט הזה בסדר תוריד פרופיל קצת. יש אחד בפורום הזה שאני לא יגיד את שמו שהוא תמיד עושה הכל בשקט וככה צריך להתנהג.. ולהגיד את האמת אני מכיר אותך דרך כמה אנשים ואני יודע שלא אכפת לך למות בגיל 25 ממה שאתה לוקח... הוא ילד בן 14 שכולה ירד לו המוטיבציה בכלל חברים שלו שקצת אמרו לו דברים שהם לא במקום... ואתה יותר מדי חש אותה..
תרגיע קצת את הטונים שלך בדיבור כל פוסט שאתה מגיב בו אתה כזה עושה פוזות שאתה זה ואתה זה..
מעיף לי שחיפים עלק מה זה? אתה נשמע כאילו אתה רוצה לרצוח את כל השחיפים אצלך במכון ושישארו רק הגדולים.

בונא יחתיכת אפס ימעפן תעיף תעיף תאיי סי קיו שלי מהר מהר מהרשימה שלך אם הוספתה אותי יא לוזר!

כולה נסיתי להחדיר בבן אדם קצת מוטיבציה לבוא בגישה טובה ולגרום לו להסתכל במראה ולאהוב את עצמו ואת מה שהוא עושה אז כתבתי את זה בצורא מורעלת וקשוחה בסגנון שיעזור לבחור להכנס לתלם!
סתכל כולם אהבו תהודעה שלי רק אתה לא זדיין מי מכיר אותך בכלל
צומת לב?אתה לא סובל אנשים כאלו?חחחחחחחחחחחחחחחחח שם עלייך ועל כל החבר'ה שלך ועל כל המחשבות שלך 1000 זין

תזדיין לי מהפרצוף חתיכת הומו ותיזהר לצטט אותי בכלל ילדון

אני בא בכוונה לעזור לבן אדם ואתה לא אוהב?תחנק אם כל מי ששונא אותי ואת ההודעות שלי.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט