אשכול: יש אלוהים?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-01-08, 23:58   #327
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mazoz3
יא ווילי איך אפשר בכלל להתחיל לקרוא את הפוסט הזה ?!?!!?!!!

בקיצור, מבלי לקרוא את הפוסט, אחרי כל הוויכוחים, אני בטוח שמר m0she המלומד צודק.. ככה שאני בדעה שלו חחחח
28 זה עמוד נהדר להתחיל ממנו, מתחיל להיות יותר מעניין.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Powerlifter
מסתוריות הן דרכי האל, אבל שמע אחי בוא נסכים על דבר אחד אתה לא תצליח לשכנע אותנו לחזור בשאלה ואנחנו לא נצליח לשכנע אותך להאמין באלוקים נכון? אז הוויכוח סתם מיותר, לפי דעתי אי אפשר להוכיח את אלוקים בצורה מדעית כי הוא מעל המדע, אבל זאתי דעתי כן? לכל אחד יש דעה אחרת ואני מכבד את מה שאתה חושב
מלכוד נהדר, כשמשהו הולך לפי תפיסת העולם של הדת, תמיד מנפנפים בו בריש גלי וכשלא: "נסתרות הן דרכי האל" , זה שההגיון שלי מתנגד בתוקף לקיום האל זה בגלל שיש בעיה בהגיון ובהבנה שלי ולא בגלל שהאל לא קיים. זה טיעון מעגלי שבלתי אפשרי לצאת ממנו, כי הרי האדם אף פעם לא יוכל באמת להבין מה עובר לאל בראש...
אני מכבד את דעתך, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שרומא לא נפלה ביום אחד ושיכול להיות שיש קוראים שכן יושפעו מהויכוח הזה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Powerlifter
עובדה שהתורה קיימת כבר 6000 שנה ולא מצאו בה טעות
דווקא ממש קל, הרשה לי להתרכז דווקא במוסר התנכ"י ולא בטעויות שאפשר להתפלסף עליהן שעות בוא נתחיל מסיפור תנכ"י שלא מספרים בישיבות התיכוניות (לפחות מי ששאלתי לא הכיר) והסיבה לכך ברורה, על הנביא אלישע , הילדים הקטנים והדובים שמעת?