אשכול: יש אלוהים?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-01-08, 16:05   #11
Powerlifter
חבר פעיל

הסמל האישי שלPowerlifter

עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
והתשובה לשאלה שלך כמו לכל שאר השאלות הדומות בת'ריד הזה ,שפשוט לא היה לי כוח לענות עליהן, פשוטה מאוד כרגיל...
ברית מילה היא מנהג שהיה מקובל בין כמעט כל עמי האזור, הרבה לפני שהוא הגיע אלינו, כנראה שהם ידעו שהוא עוזר למנוע מחלות מין. לגבי איך העמים הקדומים שהתחילו עם המנהג ידעו ? ניסוי וטעייה וקצת הגיון, כמו רוב התגליות שנעשו עם השנים, בלי שאיזה אל נרגן נתן לנו אותן במגש של כסף.

ושוב, תקרא את הציטוט שלי, בדיוק כמו שהדת מניחה שיש אלוהים, גם המדע מניח קיום של דברים שהם כביכול מעליו, אם זה חוקי טבע למיניהם, או משהו שקרוי חומר או אנרגיה. תמיד אפשר ללכת אחורה ולתחקר את הדברים האלה וזה נכון בכל תורה וגישה שתבנה על העולם. הסיבה שהמדע עדיף היא לא בגלל שכביכול הוא מסביר את הכל, אלה בגלל שהוא חוזה דברים שבאמת קורים.

כל תורה שתבנה, תיהיה מבוססת על אקסיומות שהיא לא תוכל להסביר לעולם, יש משפט כזה במתמטיקה...

מה זה חומר? מה היא אנרגיה? למה היא נשמרת? למה הכוחות ביקום הם כאלו ולא אחרים?
זה זהה לחלוטין ללשאול,
מאיפה בא אלוהים? למה דווקא האלוהים הזה? איך הוא בורא דברים מאין כלום?

אבל לפחות מההנחות של האופציה הראשונה יוצא לי משהו, כי היא גם חוזה דברים שמתגשמים, בזמן שהשנייה, פשוט לא.
אבל התנ"ך בסה"כ זה כמו מדריך לחיים.., איך כתבו אבל בדיוק 8 ימים וזה צודק לפי המדע שפעם המדע לא היה מתקדם.. ועמים אחרים לא מלו את עצמם כולם היו ערלים..

שיאים אישיים:
דדליפט------->150 ק"ג RM1
בנץ'---------> 110 ק"ג RM1
סקוואט---------> 115 ק"ג RM1
משקל נוכחי : 72 וחצי ק"ג
Powerlifter מנותק   הגב עם ציטוט