ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אין אחד בפה ואחד בלב, אתה חי באשליה אם אתה חושב שהיתה לכל יהודי ברירה ארה"ב מול ישראל. אנשים באו לישראל כי זו המדינה היחידה שהיתה מוכנה לקלוט את היהודים. בארה"ב יש את חוקי הקווטה כבר משנות ה20 של המאה הקודמת, אתה מוזמן להתעדכן.
מה הנקודה הנקודתית? אין נקודה אחת נקודתית. קראתי ערמות על גבי ערמות של טקסטים, גם הלכתיים וגם במחשבת ישראל, וזה הוליך אותי למסקנה שלי. אני יודע שאין עוד צד למטבע, אתה מנסה לעשות את מה שעם כל הכבוד, גדולים ובקיאים ממך ניסו כבר לעשות.
|
נו.. אז למה אתה לא יכול לכתוב לי איזה טקסט אחד שקראת ולהסביר אלי את הבעיה שבו? כי שמע, מה אתה אומר.."כן אני קראתי הרבה, קראתי בדקתי והחלטתי מה שהחלטתי" אבל מה.. אתה לא יודע לגבש דעה דעתנית אמיתית לסיבה שלה החלטת.. תחשוב שהיית עומד עכשיו מול משפט למאסר עולם, ויש לך עובדות שעשית עליהם מחקר (דוג' דנ"א שנמצא במקום ויש הוכחות שזה מהמקרה וכו' ..סתם בשביל דוג'..), היית מן הסתם בקיא והיית יודע לתת לשופט את המשפט שיפיל אותו לקרשים על העובדות שהשגתץ, אבל אתה לא עושה את זה עכשיו.. נכון אני כולה שואל אותך, אבל אולי זה הרבה יותר מזה? כל כך קשה לך לסכם את עבודת המחקר שלך, נכון זה לא סתם עבודת מחקר לסיכום אבל יש דברים שאמורים להיות שליפים ואתה אמור להיות בקיא בהם,זה אם אתה באמת בחור שיודע לענות ולא סתם החליט החלטות ללא חשיבה..
תקשיב אולי אתה ממני לא תופס.. ונכון, וני מה? אבל תשמע, האמת היא כתבתי כאן את דעותיי אבל אין כאן אחד שבאמת מתמודד איתם (יכול להיות שמתמודדים אבל עם עצמם..זה כבר אשכול שני, גם בפעם הקודמת זה היה כך(), אם שאלו והגיבו כאן, אני מצפה שגם יעשו לגביי מה שאני כתבתי באותו אופן, כי אחרת זה סתם לכתוב באשכול, אין לי הגדרה ממש מה זה מראה אבל זה מראה משהוא..