ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
תגידו כתוב בתורה על הדינוזאורים..? או שהם מכחישים..?
אם כך אז עוד הוכחה שהכל בלוף..
|
יש סוג מסויים שיש עליו בפרשת נח פרוש רש"י על סוג חיה גדולה, שבשביל שתחיה נעשה לה פתח בתיבה לראש, שנעלמה מהעולם.
דבר שני, הקב"ה בונה עולמות ומחריבן, כך שזה ל סותר למצוא במעמקים ובאדמה, יצורים שאינם מוכרים היום (זה דיי מאוד בכללי אבל עם כל מה שכתבתי אני מודה שאם לא מביאים פס' כתובים כאן זה בעיה, כי יש שאלות ולי אין מממש לגביהן את התשובות מילה במילה)
אני מצטער, אני חייב להגיב על מה שכתבו פה, אם יש כאן משהוא שבא לו לששאול שאלה הוא יכול.. (גם אם הוא כתב דעה הפוכה..)
לגביי הבחור שחזר בשאלה(משה קוראים לך?), יש לי לומר משהוא.. חזרת בשאלה.. אני דן אותך לכף זכות ומאמין שחקרת ושאלת לפניי, אם חקרת ולא הגעת למציאות הבורא.. אני מאמין שהיית שמח אם היו מאירים לך דבר חדש, או אם היית חוקר ולא היית מגיע לתוצאה נכונה, היית מעוניין שאם משהוא אחר יכול לשנות זאת שהיה בא ועושה זאת, קל וחומר בנשמה..
מכן אני לא יודע איך תגיב, אני רואה את זה כך: 1) בוא נסתכל על זה כך, זה או המחקר שלי או המחקר שלך לוקים בחסר- אתה חושב ששלי ואני בטוח ששלך, אז בוא תתקן אצלי, על מה שרשמתי עד כה או שארשום, ובו אני אתקן אצלך- כמובן לכל אם יש מה..
2) (מקרה שני) אתה לא מעוניין בדיון נוסף על כך כי הגעת למשהוא מסויים ולא רוצה עוד טרדות- לזה אני מגיב לך כך: דבר ראשון למה הגבת כאן? הגבת בהתחלה? תצא גבר תלך עד הסוף. דבר שני אם לא תרצה להגיב, עד עכשיו שמתי לב שאתה בחור אדיב, ענית כאן (כאן יש לי שאלה לכל מי שקורא ומעוניין להגיב, שאלה גלובלית ולא קשורה לכלום- למרות שמה הטעם בכל מה שאתה עושה בעולם ומה הטעם לנימוסים לכבוד, להיות בן אדם? מה זה נותן? יותר מזה.. מה הטעם של כל מי שנמצא במדינה הזאת בכלל והוא לא מאמין באלוקים יש מספיק מדינות פלטה- שכחתם את מדגסקר? אי טרופי נחמד לא? היום כבר לא ממש, הולך שם בלאגנים אבל בכללי.. מה יש לכם מהמדינה הזאת, מה היה להורים שלכם? ומה לאלה שלא האמינו בבורא ובכל זאת במקום לעלות לארה"ב משכה אותם המדינה לכאן ולא לשם? מה הטעם שהם באו לפה? למה? מה זה נתן להם, הריי אפשר להשוות ביצות לארה"ב, של אותם הזמנים?)
תסתכל על \ה כך בוא לעזור גם לי! או בוא לעזור לעצמך...
3) (מקרה אחר), כן תענה ותהיה אדיב.. תשאל, תתוכח ותדון על כל מה שבא לך עד שנמצא את הקלוקל של השני.. אולי יש כזה ודווקא יש לו פתרון לא כמו שחושבים?
(אם אני הייתי השואל, זה היה על: למה עזבת את הדת ווהייתי מצפה לתשובה אמיתית- זאת השאלה שהייתי רוצה, בלי תיאורים של מה עושים.. אלא למה החלטת את החלטותייך בחייך וכו'..)