מה אמרתי יש כאלה שיקחו את המקורות והדברים שאני יודע ושבהם אני יודע אבל לא באופןמלא ואני כנה וכותב את זה- לנסות ולהתמודד עם זה
ויש כאלה שלוקחים את זה כמובן מאליו "אתה מדבר שטויות, עזוב זה ל זה" אבל עוד לפניי שקראו וניסו להבין, אין סיר שאין לו מכסה אבל יש כאלו שיתעלמו מהמכסה ז הדבר הכי אבסורדי שיכול להיות.
מה שצוטטתי זה היה פעם אחת את הרב קו"ק (חיזרתי על עצמי פעמיים), אם באמת היית יודע במה מדובר היית גם יודע את זה, משמע אתה משתמש במידע שבהודעות שלי, ודבר שני נראהלי שזה דיי הפוך, אני הוא זה שזורה לך חול בעיניים, הכוונה שלי אבל היא לעיינים שהיית מסתכל בהם עד היום , אתה באמת שולל את מה שאני כותב, דוחה דבריי חז"ל אבל לא מתמודד איתם, זה בדיוק מה שקורה כאן, אם אתה מפחד לשנות את הכיוון שלך אז אתה מסכים איתי שאתה פחדן? או אחד שמתעלם מהמציאות?
לגביי מה שכתבת..כן!!!! אם הוא פתאום הגיע למסקנה הפוכה אז שיעזובב!!! זה מה שכתבתי לך שקרה לי אישית, הריי על מה אני עומד, "קשוט עצמך ואחר כךקשוט אחרים" אני לא סתם בא ומטיף, כי אני לא מטיף, אני עונה למי ששואל, להם באו עוד שואלים ועליהם מגכחים וכו', אני ממשפחה דתית, היה לירגעים שאני לא רוצה להזכר בהם ואחר כך הגעתי לאמונה שלי, עשיתי אפילו צעד כפול ואני חלייב לציין שאף אחד לא ידע מזה לפחות לא שידוע לי.. חח.. כלומר לא היה מי ששכנע אותי או הפוך חוץ מאני את עצמי, הגעתי למסקנה, עזבתי את הדרך הקודמת.
אבבלל וכאן האבל, בתור אחד כזה, אני אומר בכנות אם אתה חושב שזה לא האמת תעזוב אבל לפניי כן תשאל בשניי הכיוונים ותגיע למסקנות שלך, אם זה אתה או עצת היצרר לפרוק עול, אם הגעת למסקנה שזה לא האמת אז עזוב אבל ה, אני יכול להבטיח לך שמי שמחפש את האמת ובאמת בלב שלם וללא יצרים ותאוות יגיע לאמת שאני מתכוון אליה, האמונה באלוה-ים.
אם זה הפוך זה גם נחשב רע שמפריע לו ה"חוקים" לעשות "כיף" וחיים"| שאינם אסוריםממילא אבל יש להם הגדרות ובמידה הרוחנית הירודה ביותר הם גם הפעולות הבריאות ביותר לגוף האדם, במידה גבוה יותר לנפש האדם ובמידה גבוה יותר הם בשכביל הנשמה הגבוה של האדם - אבל אם הוא הגיע הלמסקנה שזה רע אז ברור , שיעזוב ויחפש למלאת את תאוותו (וגם על זה אמרו חז"ל "אצבע קטנה לו לאדם משביעו מרעיבו מרעיבו משביעו" משמע ככל שאתה רעב יותר לתאווה כך אתה נעשה שבע יותר אבל ככל שאתה ממלא את סיפוק היצר אתה נעשה רעב יותר..
תקשיב, אני שאני מה אני? יצא שהתגלגלתי בתהליך הזה עד היום וזאת האמונה שלי, אתה רוצה תיקח אתה לא רוצה אל תיקח, אבל אני שוב פעם חייב לציין שלא אני זה ששאלתי, אני זה שהגבתי, ולא אני זה שפתחתי נושא אלא אני זה שהגבתי לנושא ששאלו אותי ולא הפוך..
אם היה הדיון אמיתי הוא היה מפסיק ממזמן בגלל שהוא לא אמיתי הוא ממשיך, אבל אני לא יפסיק לענות אם שואלים אותיף אני לא מסכים לדעה של "אנייודע אבל למה שאני יענה" כי כן צריך לענות וכן צריך להשיב אבל רק אם שואלים, אחרת, "אני לא מעוניין שתיקחאת האמונה שלי ואתה תחייה את החייים שלך"
אץה מתייחס אליי אל המטרד (אולי בגלל ההודעות הארוכות) אבל למעשה אני זה שעונה, אז מה פסול במה שאני עושה?
תעשה מה שנראה לך, אבל השאלה היא האםזה באמת מה שנראה לך? כן, תלך עם זה, לא? מה אתה עושה כאן..
זהו על זה אין י מה להוסיף אני אמרתי את שלי כבר, עניתי לשאלות והתעלמו מהם זה כבר לא ענייני..
שיהיה לך באמת ב"הצלחה בהמשך חייך!
|