אשכול: יש אלוהים?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-01-08, 21:49   #162
speed
חבר פעיל

אתה יודע מה בעיה? כשמבקשים מנביא לעשות מופת, אם הוא עושה פעלולים ה לא נחשב מופת, אבל אם הוא בא למשל בשנת בצורת וכולם צמאים על סף מוות והוא אומר, לכאן יבוא ענן, בא ענן קטן מאוד, והוא אומר, הענן יוריד גשם והענן מוריד גשם 40 יום זה טבעי?
(חו מזה, היום אין נבואה כי אנחנו טמאיי מתים, מספיק משהוא שהוא טמא מת נגע בך וכבר אתה טמא מת, מספיק הוא נגע בכלי ונגעת בכלי ואתה טמא, והיום אין אפשרות להיטהר מטומאת מת, אבל יש דרגה אחרת שהיא רוח הקדש, דרגה זאת היא דרגה פחות מנבואה שבנבוא זה התגלות שכינה ממש!, בדרגת רוח הקודש, לא שמעת על צדיקים בדורות קודמים וגם בדור שלנו?.. תתפלא (כל דור יורדים לעולם ל"ו צדיקים , לא ידע מה זה אומר על שאר העולם, אני מאמין שהשאר עושים בדרך ארוכה או שיכולים לרדת עוד אבל לפחות ל"ו, אני לא יודע בזה אני לא ממש מבין כאן אל תעמדו על זה. יורדים לעולם ל"ו נשמות צדיקים, משמע יש אנשים גם בדור שלנו, אולי הם נסתרים מהעין בכוונה, אבל למשל הבבא-סאלי יש עליו סיפור: הבבא סאלי שמע שבמקום אחד אין מקווה טהרה או שרצו לבנות מקווה ולא היה להם את האפשרות (עוד רגע), בא לשם הבבא סאלי כדיי שיבנו ואמרו אנשי העיר לבבא סאלי, איפה נבנה את המקווה והריי אין לנו נהר, הגיע הבבא סאלי לנהר שהיה יבבש או למקום שרצו לבנולת (אני לא זוכר בדיוק) ואמר משהוא , הגיע ענן קטן ומילא שם מים, היה אח"כ בעיה עםפ המקווה במשהוא והיוצריכים לפרק , אז הבבא-סאלי אמר להם לשאוב את המים, הם שאבו סידרו מה שסידרו ושוב פעם הבבא סאלי עמד שם וירד גשם ומילא שם במים.
יש עוד הרבה סיפורים, למשל אישה שהופיע לה בחלום הבבא סאלי ואמר לה לבוא אליו מיד, פעם ראשונה היא התעלמה, החלום חזר אליה פעם שניה והיא כבר התחילה להרהר לשאל את חבר שלה או אמא שלה זה היה, פעם שלישית הופיע החלום שוב, החליטה ללכת לבבא סאלי, הלכה לבבא סאלי שלא מקבל נשים והכניסו אותה, כשהגיע, שאל אותה הבאא סאלי בלי להעיף לכיוונה מבט"למה לא הגעת כבר קראתי לך כמה פעמים" היא הייתה בהלם, הוא אמר לה לקרוא לבן שלה על שמו והוא ינצל ויולד והיא תתרפא ממחלה שיש לה (גם על זה היא התפלאה שהרב ידע)

למי שחושב שלחיות בבעוה לאו דווקא מזזיק אז הוא טועה..לשות תהפוכויות זה בסדר אבל להתעלם זה רע.. הכי רע.. יותר מלהאמין שלמעשה לא קיים, כי מי שאמת מאמין שלא קיים בתוך תוכו הוא אינו מאמין בזה אבל אם הוא אמיתי עם עצמו הוא ידגיע אל האמת(אבל אם הוא מגיע לדרך האמת לדבוק בה, ןולא לרדוף אחר התאווה, אלא אחר האמת האמיתית), העניין שהוא לעולם לא יגיע למציאות שדהוא מאאמין שאין בורא לעולם אם הוא דובק באמת ולא בתאווה.
speed מנותק   הגב עם ציטוט