10-01-08, 21:09
|
|
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
אבל התפיסה כאן (גם של אותו אחד) עקורה מן היסוד, הוא מהתחלה דיבר על לראות משהוא מוחשי, נס שקורה זה מהעליונים לתחתונים והתתמשות בתחתונים (העולם שלנו זה עולם של מטה), אז אם יש דבר כזה יש צורך לראות, יש צורך לפרסם ולגלות את הנס, אם נביא בא לעיר, אם הוא לא מראה מופת כחלק מהנבואה הוא נחשב נביא שקר וחייב מיתה!
אם הוא אומר שהקב"ה ירד לעולם (אגב, כשאומרים דבר כזה, נתון מלאך למשימה אבל עזבו, זה כבר גלישה ואני לא וצה לפרט, צריך להתעסק קודם בידיעת ה' ואח"כ באמונת ה' ואח"כ ללמוד) אז זה חייב פרסום הנס וחייב לראות את זה!!
אבל אני דווקא תפסתי אותך!! עצם זה שאתה בא לתפוס על "חם" קטנוניות דווקא ולא דן במה שמציגים לך ועל זה מנס לדון סימן שאתה הוא זה שמנסה להתנצח ולהתווכח ולא יותר מזה (חוץ מזה, עניתי לך על זה..אם לזה הבחור שלמעלה התכוון בכלל וגם אם ל, מדובר פה בקטנוניות ולא יותר מזה, זה לא יותר מאשר סטייה מהנושא)
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגובה הכי יפה שראיתי אחי, דימון אם "ה'" כביכול התגלה אליי בצורה מוחשית, אנושית, שאני רואה בעיניים קל וחומר שהוא יעשה נס שאני יראה בעיניים
|
|