אשכול: יש אלוהים?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-01-08, 21:07   #12
speed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 343
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !Demon!
זהותפסתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה רואה אתה רוצה לראות בעיניים , אתה רואה אתה גם לא מאמין למשהו שמישהו אמר...אז איך זה שאתה מאמין במשהו שעזוב שכתוב וזה שגם התחיל במשהו שמישהו אמר?

אבל התפיסה כאן (גם של אותו אחד) עקורה מן היסוד, הוא מהתחלה דיבר על לראות משהוא מוחשי, נס שקורה זה מהעליונים לתחתונים והתתמשות בתחתונים (העולם שלנו זה עולם של מטה), אז אם יש דבר כזה יש צורך לראות, יש צורך לפרסם ולגלות את הנס, אם נביא בא לעיר, אם הוא לא מראה מופת כחלק מהנבואה הוא נחשב נביא שקר וחייב מיתה!
אם הוא אומר שהקב"ה עשה נס בעולם (אגב, כשאומרים דבר כזה, נתון מלאך למשימה אבל עזבו, זה כבר גלישה ואני לא וצה לפרט, צריך להתעסק קודם בידיעת ה' ואח"כ באמונת ה' ואח"כ ללמוד- דבר שני אם זה הוא יענו האלוה-ים אז יש לך כאן קונפליקט, אתה מקטין את אהלוה-ים..) אז זה חייב פרסום הנס וחייב לראות את זה!!

אבל אני דווקא תפסתי אותך!! עצם זה שאתה בא לתפוס על "חם" קטנוניות דווקא ולא דן במה שמציגים לך ועל זה מנס לדון סימן שאתה הוא זה שמנסה להתנצח ולהתווכח ולא יותר מזה (חוץ מזה, עניתי לך על זה..אם לזה הבחור שלמעלה התכוון בכלל וגם אם ל, מדובר פה בקטנוניות ולא יותר מזה, זה לא יותר מאשר סטייה מהנושא)
speed מנותק   הגב עם ציטוט