אשכול: יש אלוהים?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-01-08, 20:50   #145
speed
חבר פעיל

תגידו מה העניין עכשיו בביצית והזרע? אתם דנים על נושאים שהם מיוחדים ואפשר בהחלט לומר עליהם "מבשרי אחזה אלו-ה", אבל אל תערבבו, אם חוקרים באמת מגיעים שבאמת אין תשובה לשורש העניין, איך זה מתנהל לבד! ואפשר להתפעל מהדבר אבל, זה עדיין נחשב בגדר טבע, העניין הוא, להסכל לשורש העניין, שורש האדם, איך זה שחומצות אמניות שמרכיבות את החלבונים מורכבות כך ואיך הם מורכבות בצורה מיוחדת כל כך ואיך הפרוטונים והנורונים והאלקטרונים שבתוכם יודעים לעבוד ביחד? ולא נהיים משהוא אחר וממש נוצרו הפרוטנים ווהאלקטרונים שהם דווקא בתא הזה ולא אחר וכשהםןעוברים מתא לתא הם לא עושים זאת ללא חוק טבע תואם, מי שולט על הכל זה??? על יסוד שורש העולם. עכשיו אנימוכן לומר על זה "מבשרי אחזה אלו-ה" שיש כאן משהוא על טבעי לא ניתן להסבר

דבר שני, אני כבר כתבתי את זה לפניי כן, למרות שאני לא בקיא בזה כל כך, לפי הרב קו"ק: אשים חושבים שיש ישות אלוה-ית ויש אותנו פה, הם לא מבינים שהכל זה אלוה-ים, יש אלוה-ים וגם היקום הוא אלוה-ים ואלוה-ים הוא אחד! מרכיב של הכל. זה קשה להבנה אבל יש לנסות להתעמק (אני מקווה מאוד שאני לא סותר או פוגם או לא כותב משהוא נכון) (משמע יש רמות בתפיסה האלוקית, אתה הופך כך את הלוה-ים לתלוי בך אז, אל תראו את זה, כי אני בעצמי לא מבין את זה אז אני לא יכול להסביר,אבל זה יכגוללתת נק' למחשבה, אני על זה לא בטוח יענה עכי אין לי ידע על זה, ויכול להיות אני אומר דבריםן לא נכנים, אני מקווה שאני מכוון נכון..)
speed מנותק   הגב עם ציטוט