צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-01-08, 16:05   #13
Veron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יש לי ערכים. פשוט שיטחנו אותי בצבא זה לא ערך בשבילי. אני מוכן לשרת בצבא בתפקיד שאני יודע שאני אתרום בו ושאני רוצה להיות בו ולא בתפקיד שהצבא שם אותי שם. כן, אני מודע לקלישאה שאומרת "הצבא זו לא תוכנית לפי בקשתך", אבל על הזין שלי. למה אני צריך לסבול 3 שנים באיזה חור שלא רציתי להיות שם בזמן שאני סמוך ובטוח שיכלתי לשרת בתפקיד אחר שהייתי תורם מעל ומעבר לצבא, ולא מתוך חובה אלא מתוך רצון! אה? למה אני לא יכול ?
בוא אסביר לך למה.
1. הצבא זו לא תוכנית לפי בקשתך. הצבא זה לא קייטנה. אתה לא משתמש בצבא ככלי, הוא משתמש בך. תכניס את זה טוב-טוב לראש שלך - גוף ששומר על ביטחון המדינה לא יכול להתנהל כמו קייטנה שכל אחד יבוא ויבחר בתפקיד שהוא הכי יכול לתרום בו. למה? כי אז הדבר היחיד שיישאר במחסומים זה קירות בטון ממוגנים שבתוכם אין שום חייל.
2. כי מאות אלפי חיילים סבלו בחור שהם לא רצו להיות בו, כמו גם החברים שלך. עכשיו תורך לשבת ולטחון שמירות כדי שלא יכנסו לך כל יום 10 חוליות מחבלים למדינה.

בסה"כ, אתה לא רוצה לתרום. אתה יכול לזיין תשכל עד מחר על שחיתות, ממשלה מחורבנת, התנהלות דפוקה ובלה בלה בלה - הכל תירוצים כדי שתעביר את ה-3 שנים האלה בנוחיות ובכיף.
Veron מנותק   הגב עם ציטוט