טוב את האמת לא ציפיתי לתגובות מעודדות כל כך אבל נחמד שיש פה אנשים שמכירים לפחות את השיטה

א. לגבי השומן אני דיי מסתדר טוב מאוד עם הכמות הזו אני יעלה בהדרגה כי יש לי כמה דברים להוסיף ולשדרג לתפריט אז בעידכון הבא זה יהיה 50 גרם בערך
ב. 1.5 ליטר חלב לא משלשל ולא נעליים סתם סטיגמה מפגרת שהדביקו לזה ואם אף אחד לא ניסה אז הוא לא יודע או שהוא רגיש ללקטוז
ג.קופסה של קורנפלקס עולה ביימנו 20 שקל לערך , תעשה חישוב כמה אתה מבזבז על (פסטרמה , לחם , ש"ש , חזה עוף וכו' , תגיע לסכום גבוה הרבה יותר ליום עם אותו ערך קלורי).
ג. הארוחה יוצאת 155 גרם חלבון כי ב100 גרם קורונפלקס יש בערך 20-22 גרם חלבון אז תעשה את החישובים לבד עם החלב יוצא 155.
ד. אני מצליח לאכול קופסה שלמה עם חלב כי אני אוכל את כל 3 הארוחות האלה בטווח של 6 שעות בערך , ז"א הארוחה לפני אימון היא ב4 וחצי , ב5 וחצי יש אימון ב8 אני אוכל את הקורנפלקס ו ב10-10 וחצי אני אוכל את הארוחת לילה שזו הארוחה ה3 , מה שיוצא שאני לא אוכל עד למחרת ב4 וחצי שוב שזה צום של 18 שעות.
ד"א במקום אחר דיברו הרבה לפני שדיברו בפורום של לייל על ה If , זו שיטה שאת תחילת דרכה התחילה ב 2001 , רק עכשיו התחילו לזרום מחקרים שמראים שהיא עובדת מעולה כמובן על קבוצת אנשים מסויימת שאני אחד מהם.