צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-12-06, 22:46   #11
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור
היי, הבנתי מחברי הטוב הניגרי שיואב מצפה לתגובה מקצועית ממני אז הנה:
קודם כל כל הכבוד על האומץ להעלות תמונות שאתה באוף סיזן. בודיבילדר לא צריך להתבייש בעצמו כשהוא שמן כי בעצם להיות שמן זה חלק מהמשחק...כמובן רואים מאסה רצינית בפלג גוף עליון(לא ראיתי רגליים). מאסה של אימונים של שנים רבות אני מעריך ,אך נראה שאחוז השומן גבוהה מידי יחסית למאסת השריר הקיימת הכוונה שאחרי חיטוב מקצועי של תחרות אתה תראה יפה מאוד אך לא גדול לפי הציפיות באוף סיזן זאת אומרת שיש יותר מידי שומן מיותר שלא תורם לכלום ולפי דעתי רק יקשה ויאריך את תהליך החיטוב כולו.
בקשר לאיכות וגודל השרירים:
א'-כתפיים חלשות קטנות ולא עגולות במבט מלפנים(כנראה בגלל אחוז שומן גבוהה מידי)יפות מהצד.
ב'-חזה גדול אך לא משורטט ( גם באוף סיזן צריך לראות משהו).
ג'-דו ראשי ארוך ולא קצר (גנטיקה אין הרבה מה לעשות).
ד'-יד אחורית יפה וגדולה מאוד (היא תראה מפלצתית אחרי חיטוב רציני)
ה'-טרפזים יפים וגדולים.
ו'-בטן: אני מאמין שהקוביות נמצאות אך לא ניתן לתת דעה כי אחוז השומן גבוהה.
ז'-אמות יפות וגדולות.
לסיכום אני חושב שיש לך מאסת שריר גדולה והשנים מדברות בעד עצמן. שאתה נמצא על אחוז שומן גבוהה(למרות שאתה באוף סיזן)וזה לא תורם לא להתפתחות השרירים ולא למראה האסטטי. אני יודע שכרגע אתה לא מתחרה אז למה לא להראות קצת יותר טוב?
האדמור ,
תודה רבה לך על התשובה המפורטת והדעה המיקצועית שלך חשובה לי מאוד היה לשמוע את דעתך.

הרגליים שלי כרגע חלשות עקב בעיית ברכיים ארוכה ומתמשכת .
למרות שיש לי תאומים ממש מפלצתיים מבלי להשתחצן התאומים שלי הם השריר הכי גדול ומפותח אצלי בגוף , אני בכלל לא מאמן את התאומיים מאז שהייתי קטן הם היו ענקיות .

בקשר ליד קידמית אני לא מרוצה מהגודל אבל , אני מרוצה מהמבנה שהשריר ארוך ולא" כדור טניס" , לא אוהב את מראה ה- "פיק " ביד הקידמית .

קיבלתי החלטה ונשבעתי לעצמי נדר , אני יורד ל-85 ק"ג , מקווה שאני לא יאבד הרבה מאסת שריר בדרך .
שוב תודה על התגובה .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט