לא אני לא אומר שהמודל הרוסי הוא מודל טוב אני אומר שזה שתי קיצוניות וצריך למצוא את האמצע.
אם זה נמשע לך שאני מתבכיין אז ממש לא.ברור שיש אפסנאים וברור שיש ג'ובנקים אבל צריך ג'ובניקים יעילים.קח את הצבא האמריקאי ראית איך הוא פועל? ראית את הצבא האנגלי? אין לך תפקידים כמו שיש בארץ.זה לא קיים שם בכלל.
אני לא מדבר איתך על ג'בוניק במודעין שעובד וקורע את התחת או איזה תומך לחימה שמתקן טנקים מהבוקר עד הערב אני מדבר איתך על אלו שלא עושים כלום.
ויש מלא כאלה וגם עם עולים לצבא הרבה מאוד כסף אז במקום להחזיק כמות אדירה של אנשים שבקושי עושים משהו אפשר לייעל את זה ולהפנות את התקציב כדי לשפר את המצב של אלו שכן עושים משהו וכן תורמים למערכת.
אתה חושב שיש לי בעיה לשרת בצבא? ממש לא.יש לי בעיה לבזבז 3 שנים עם דגש על לבזבז. אני מוכן לשרת בצבא אבל לא בכול מחיר.
אתה חושב שיציאות לבית פעם בזה חרא? מה אתה חושב שעדיף לחיות בבסיס סבבה לגמרי עם תנאים טובים ולצאת פעם בחודשיים הביתה או לצאת כול שבוע הביתה ולחיות בשיא החרא? מה נראה לך יותר הגיוני? אתה חושב שחודשיים לא בבית זה קשה? אנשים מטיילים בחול שנה שנתיים בלי לראות חברים.
אז ברור שזה לא טיול אבל זה משהו שמתרגלים אילו.
אנשים משרתים לך מרחק של 4 שעות נסיעה מהבית ונשבר להם הזין לסוע כול היום באוטובוס.
תסתכל על אנשים שנפלו לבסיס טובים ומפותחים עם אפילו לא חושבים על הבית למה? כי טוב להם איפהשהם למרות שהתפקיד שלהם מחורבן והם עובדים 12 שעות ביום. אבל מה בסוף ה12 שעות האלה יש להם קצת פנאי הם יכולים לעשות עם עצמם משהו.
זה הכול עניין של יעול ולא ראש בקיר "צריך את כולם בצבא זה גיוס חובה" יש אנשים שפשוט לא צריך אותם בצבא.
תפעל לשנות את מה שרע בצבא? תגיד לי משעמם לי?
רעיון ליעול כדי להתקבל לקורס מפקדים תעשה מבחן כמו שמתקבלים לתואר שני באונברסיטה. עברת אתה ממשיך לא עברת יאללה ביי.יעשו את זה? לא למה כי אז נוצרת אפליה כלפי מגזרים מסויימים פאקה פאקה פאקה. הצבא לא רוצה ליעל את עצמו.מחפש פתרון? יש מלא טובים מאוד. האם הם יתקבלו? לא כי אז אתה מערער את הצבא והצבא לא מוכן לקבל ערעורים.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds
|