ציטוט:
פורסם במקור על ידי ArschGesicht
בלבול ביצים הזכרון שריר הזה..
אני הפסקתי להתאמן לחודשיים-שלושה חזרתי להרים כמו כוסית - הלכו 5 קילו ואחוז נכבד ממשקלי עבודה..
המשקלי עבודה עולים לאט לאט בחזרה אבל עדיין =\ לא הייתי מסתמך על זה כ"כ ואני אמליץ לך לשמור על תזונה
ומה הקשר לזה שלא השתמש בתוספים? וחוסר תזונה של חצי שנה? עדיין נשאר לך שנה וחצי לא?
ובהם לא השגת מי-יודע-מה תוצאות (וגם בלי תזונה מסודרת אפשר לגדול בקטנה  )
|
תראה לי תמונות של הגוף שלך ואחר כך דבר ... ואם לא שמת לב סטרת את עצמך ... אמרת שאין דבר כזה זכרון שריר אבל המשקלי עבודה עולים לאט לאט :\
אם אין זיכרון שריר איך משקלי העבודה עולים לאט לאט ?.. ולמה לשמור על אכילה נכונה עם הגוף פשוט יפרק את החלבון שאני יכניס כסתם אוכל שאני אוכל ולא לשריר כי אני לא יעבוד על השריר ... ומה לעשות זה מה שאני הצלחתי להגיע בשנה וחצי, זאת הגנטיקה שלי אני לא יכול להאשים אותה ... יש אנשים בגיל שלי שמתפתחים יותר (אני מדבר על אלה שעובדים גם כבר שנתיים) ... אני אוכל לא בכמויות כמו שאכלתי כשהתאמנתי אלא פחות כדי לא להשמין ... ויש לי גם הוכחה שיש דבר כזה זכרון שריר ... דוד שלי התאמן 3 שנים לפני צבא ופיתח גופה ... הוא התגייס לקרבי ולא היה לו זמן להתאמן ... הוא לא התאמן 3 שנים וכשהוא סיים צבא הוא חזר להתאמן ... אחרי חצי שנה הוא החזיר את מה שהיה לו ... היה לו מאוד מאוד קשה אבל הוא הצליח ...