ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
בונא יש פה אנשים שעוד לא שחטו את תרנגול ההודו שממנו יכינו את השניצל שהם יאכלו בבקו"ם וכבר הם מרשים לעצמם לזרגג את השכל. אם אתם לא יודעים כלום על משטרה צבאית, אתפ לפחות יכולים לשאול לכל הרוחות! למה נראה לכם שאתם יודעים הכל לעזאזל? מי הדפוק שאמר שצריך לסגור את המשטרה הצבאית?! בוא תגיד לי בבקשה מה הצבא הזה יעשה בלי חוקרי מצ"ח, בלי בלשי משטרה, בלי מדריכי כלואים, מאבחנים בטחוניים או רכזי מודיעין. באמת נראה לכם שכל חיל המשטרה הצבאית מורכב מכוחות שיטור ותנועה?
נמאס כבר מהחרטא הזה שאומר שרק סיירות ושייטות זה מה שחשוב ומצדנו שיסגרו חצי מצה"ל.
רבאק, אתם בכלל יודעים מה זה מצ"ח?! אתם יודעים מה היה פה בלעדיהם? אפילו איתם הצבא מלא בנרקומנים ועבריינים, אז שקט בבקשה.
על שרוכים הם מדברים לי...
|
לא משנה מה תגיד ועד כמה תנסה להצטייר כצודק, אני דבק בדעתי. לא דיברתי על מצ"ח ,בילוש וכד', אלא על שוטרים שמתעסקים בדוחות ותו לא. ותאמין לי שאת השניצל בבקום טעמתי כבר לפני שנתיים, עוד כשאתה מחקת גיר מהלוח ( לא שזה משנה). בכול אופן, אף אחד לא יוכל להתכחש לכך שטמבלים האלה מחפשים לתת תלונות לחיילים בכוח, כי מצ'פרים אותם על זה. ואם הסיפור על השרוכים מצחיק אותך אז סימן שעדיין לא עברת מספיק זמן בצבא, כי זה קורה והמון. הם מביאים דוחות על דברים כ"כ מטומטים שרק מוח מעוות יכול לחשוב עליהם, בייחוד כשיש מבצעי מלביש. וואלה, לא אכפת לי אם מדובר בלוחם או ג'ובניק שבא לשעתיים - אבל בשביל מה חייל צריך לשבת בכלא, או בריתוק ? על זה שהוא שכח לצחצח את הנעליים או שהגילוח שלו התפקשש קצת בבוקר. כוסאמו, שיילכו להזדיין...