צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-12-07, 16:00   #8
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

אתה מגזימים ברמות מטורפות. גם אני לא אהבתי שוטרים צבאיים כשהייתי חייל, אבל מראדונה ואלביישן צודקים. חוץ מזה שהגזמתם לגמרי עם השרוך בנעל, אמנם יש מ"צ שמחפשים בכח לדפוק תלונות כי ביחידה שלהם מדרבנים אותם לעשות את זה בעזרת אקסטרא חופשות הביתה, אבל ברמת העיקרון כל עוד אתה מסודר, מגולח, עם נעליים מצוחצחות, עם גומיות, תספורת תקנית ובקיצור מדוגם כמו שצריך, אין להם סיבה לתת לך תלונה כי אין על מה, וגם אם הם נתנו תלונה שלא בצדק בסופו של דבר אתה נשפט אצל מפקד היחידה שלך בעזרת רס"ר המשמעת שלך ולא שלהם ולכן יש לך אפשרות להציג את הצד שלך בסיפור. ככה היה לי ולחבר שלי ששנינו קיבלנו תלונה על זקן - אצלי ללא אישור תקף כביכול ואצלו ללא אישור תקני של רב בדרגה מתאימה. בסוף יצאנו שנינו זכאים כי השוטרת הפרחה הפוסטמה הזאת לא ידעה לספור ולא ידעה את הכללים לגבי אישור של רב.

בכל אופן, זה כל הרעיון מאחורי משטרה צבאית בתפקיד הספציפי הזה (יש עוד מלא תפקידים למשטרה, לא כולם "מנאייקים"), כל מה שאתם צריכים לעשות זה לא להיות מצ'וקמ'ים, זה באמת לא קשה. גם אם קורה שהשרוך נפרם, סביר להניח שאתם תשימו לב לזה לפני השוטר כי זה שרוך ממש ארוך. :P