ציטוט:
פורסם במקור על ידי yarden22
הטענה שריצה על דופק נמוך שורפת יותר שומן וגורמת לרזות מהר יותר ממזמן הוכחה כלא נכונה.
אמנם על דופק 130 אתה שורף יותר שומן ולעומת זאת בריצה על דופק 160-170 אתה שורף גם שומן ,אבל יותר פחמימה,אבל כפי שאתה יודע מה שנמדד בירידה במשקל זה הגרעון הקלורי שאותו אתה צובר.
למשל בריצה של שעה על דופק של 130 אתה תשרוף 400 קלוריות(אני סתם משתמש במספרים) שמתוכם 300 קלוריות הן שומן ולעומת זאת בריצה של שעה על דופק 160 אתה תשרוף 700 קלוריות אז 400 מתוכן יהיו של שומן מה שגם אחרי פעילות מאומצת יותר(דופק גבוה יותר) הגוף ממשיך לשרוף קלוריות כדי לגרום להתאוששות מה שלא קורה כאשר אתה רץ על דופק 130.
|
לזה התכוונתי :| כמובן שאתה שורף קלוריות הרי לא הגיוני לשרוף רק שומן אבל אני מדבר על זה כאילו אתה שורף שומן נקי כמו עולה במסה נקייה אין דבר כזה נקי אבל כמו שאמרת נגיד אתה תשרוף 400 קלוריות מתוך זה 300 הן שומן.
בגלל זה מלא אנשים אומרים אני מתחיל לרוץ כדי לשרוף שומן...
סבבה אז אני בא להסביר את היכול לרוץ חצי שעה על מהירות 8 להוריד 800 קלוריות שמתוכם 400 נגיד ואני גם לא בטוח זה שומן והשאר פחמימות שזה בעצם שריר ואז חבל כי הרבה לא מבינים את הקטע הזה...
לכל אלו שלא הבינו אותי נכון מצטער :]
ויכול להיות שאני טועה אז אם כן אני גם מצטער אבל לדעתי זה נשמע מאוד הגיוני וגם קראתי על זה איזה מאמר שדווקא אמר שזה נכון...