בואנה, העלתם לי את הסעיף חח... אני בטוח שרוב אלה שמקללים פה את הג'ובניקים הם ילדודס שעדיין לא סיימו חטיבה או תיכון.

ראבק, חלקכם עדיין לא יודע איך הבקו"ם נראה ואתם אפילו מעזים לשפוט חיילים. מה נראה לכם, שהצבא זה רק קרביים?? בלעדיי "הג'וביקים המזדיינים האלה" לא היה צבא בכלל.
וואלה יופי...
אלה שהולכים לקרבי - כול הכבוד להם... אבל תבינו - לכל בנאדם יש זכות לבחור את היעוד שלו בצבא ע"פ הרצונות שלו. אז וואלה, אם כבר מדובר בפורום של פיתוח גוף, אז יש פה כמה חבר'ה רציניים שבחרו להיות תומכי לחימה בין היתר ואולי בעיקר בכדי שיוכלו להמשיך ולעשות את הדבר שהם אוהבים- ע"י כך שהם יוכלו לשמור על אורך חיים שיאפשר להם לנצל את ה-3 שנים המסריחות האלה בצבא כדי להתאמן, בין היתר. אנשים כאלה, מבחינתי, ראויים להערכה לא פחות מלוחמים. בנאדם שהולך לקרבי יכול לשכוח מפיתוח גוף ל-3 שנים ולאחר מכן סביר להניח גם שלא יחזור לזה, כי כולנו יודעים שבכדי להצליח ברמה המינמלית בספורט הזה צריך להקריב הרבה דברים, גם בתור חובבן. לכן מישהו שהפסיק להתאמן לתקופה כזאת, סיכויים רבים שגם לא ירצה לחזור על התהליך הדי מייגע הזה מחדש.
אני למשל עוד מעט סוגר שנתיים בצבא ובהתחלה הייתי מיועד להיות קרבי, אבל מסיבות כביכול בריאותיות לא גייסו אותי לחיל קרבי. לפני שנתיים הרגשתי תכל'ס שחרב עולמי כששמעתי שאני הולך להיות ג'ובניק. היום, אני מודה לאלוהים שזה מה שיצא, כי איך שהצבא נראה בפרט ואיך שהמדינה נראית בכלל - זיין שאני אבזבז את ה3 שנים האלה. כוסאמו, אני מעדיף לתרום בתפקיד לכאורה זוטר ולהמשיך ולעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם - פיתוח גוף - מאשר לטחון כמו מאנייק (וזה לא משנה אם זה בתור קרבי או בתור תומך לחימה, שהם אגב יותר טוחנים) ולבזבז את ה-3 שנים האלה אשכרה לחינם .