ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigbit
ממש ממש לא הרשים אותי תחרות שבה אנשים שלוחצים 75 ו80 קילו לוקחים מקומות גבוהים בקטגוריות שלהם כדוגמת בחור בשם דודי אילת..
גם לא חסר דוגמאות של לחיצת 100 קילו שזכה למיקום גבוה...
אם זה ככה אז אני טוב בפאוורליפיטינג גם בלי להתאמן על זה..חחחח
זה ענף שתלוי באיאל חסון..הוא היחיד שהגיע לרמה גבוה..
הפאוורליפטינג בארץ עוד רחוק מהפיתוח גוף בארץ..בפיתוח גוף בארץ אני יכול לספור בקלות 10 מפתחי גוף תותחים..בפאוורליפטינג..3 בלחץ..
|
באמת דיבור מהתחת ולא מתאים בכלל!אסור לזלזל בספורטאים בתחום הזה לא משנה כמה הם טובים או גרועים כמו שבפיתוח גוף אסור,כמה ירדו וזילזלו בי ?אבל חלק מהאנשים סבבה נתנו תגובה שלילית אבל רוב הלכלכנים בכלל לא עלו על במה אז שישבו בשקט וידחפו דילדו לפה ועוד אחד לתחת.
האנשים האלו מתחרים והשקיעו לתחרות בידיוק כמו שאתה השקעתה בפיתוח גוף.
הבחורים שלקחו מקום גבוה בקטגוריה שלהם ולחצו 80 קילו צריך לכבד אותם כי הם בנתונים וגיל כזה שלדחוק 80 קילו בישבילם זה די מכובד כמה שזה ישמע שטותי אבל זה כן!
היום שם אנשים שאתה תיראה אותם ברחוב..לא תחשוב שהם נכנסים לחדר כושר לעומת זאת אתה פיתאום רואה אותם שמים על עצמם חליפת לחץ ודוחקים את המשקל המקסימלי שהם יכולים ומקבלים על זה שיפוט הוגן! כבוד והערכה!
אם אתה טוב בפווארלפיטינג תנסה להתחרות..תעלה לעד 100 קילו ותדחק מה שהמתחרים דחקו שם.
לדוגמא אסיד הרים שם 185 ו190 קילו אני בטוח שגם אתה וגם אני לא מרימים את זה.
זה ספורט מכובד וצריך להעריך אותו ואין מה להשוות בין פאוורליפטינג ובודיבילדינג נכון יש פה בסיס של תזונה מורכבת ושימוש בחומרים.
אבל סה"כ זה 2 עולמות אחרים ואם הייתה בא לתחרות הייתי סופר לך על היד שלי 10 פאוורליפטרים תותחים שרק התחרו שלא לדבר על עוד שהיו בקהל,כנ"ל על בודיבילדינג.
אני אישית נהנתי מהתחרות ולכל החבר'ה שהתחרו כל הכבוד לכם ומגיע לכם שיא הערכה וכבוד
חחח בעיקר לך עלי חח