ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
לא מעניין אותי, מבחינתי זה אותו דבר, אני לא רואה שום הבדל בין לעשות ניסוי בבן אדם או בקוף(או בכלב או חתול). הפילסופיה שלי והשקפת העולם היא שהחיות הם חלק שווה בטבע והמשקל של לעשות ניסויים בחיות הוא אותו דבר אם לא גבוה יותר. אני אסביר לך למה גם, אם למשל היו עושים את הניסויים באסירים שנידונים למוות,ברוצחים שהורשעו/טרוריסטים וכל זה, אין לי שום בעיה, כי לפחות מגיע להם,והם במילא נידונים למוות. אבל החיות התמימות האלו לא עשו כלום לאף אחד. יש כל כך הרבה רוצחים ואנשים שעשו מעשי זוועה בבני אדם, לפי ההשקפת עולם שלי יהיה יותר יעיל ונכון להחליף את הקופים המסכנים בהם, כפי שאמרתי יש לזה מספר סיבות:
1-מדובר על אנשים שרצחו ופשעו ובמילא נידונים למוות או להירקב כל החיים בכלא.
2-הם עולים כסף למדינה גם ככה וחבל כי אפשר להשקיע אותו בכל כך הרבה דברים אחרים.
אגב לגבי מה שכתבת,אני יודע שאני יהודי,אבל אני לא בוכה על השואה כל היום ואז עושה את אותם דברים לקופים שאגב לא שונים כל כך ממך ומרגישים בדיוק אותו כאב כמו בני אדם,בניגוד לפרופסורים במכון וייצמן שהם בדיוק כאלו.
ואגב,אני אוהב להשתמש בסוג של רטוריקה בצורת ניסוח שלי,זה פשוט שיטת דיבור. רטוריקה זה כלי חזק.
|
אוקי, זכותך לחשוב ככה,
לדעתי לאדם(חף מפשע כמובן), יש ערך גבוה הרבה יותר משל חיה,
רטוריקה הוא אכן כלי חזק מאוד, אבל לפעמים צריך לשקול מילים קצת יותר, כי אדם מחול לדוגמא שהיה רואה הודעה כזו היה בקלות יכול להתבלבל ולחשוב אותך לאנטישמי ולא יהודי כמובן.