צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-12-06, 09:59   #15
guyzys
חבר פעיל

סיימתי טבלה ראשונה. עכשיו מתחילים טבלה שנייה.

האמת קצת הזנחתי את עניין הרישומים וחבל - כי הוא מאוד עוזר. מבחינת התוצאות - אני יכול להיות רגוע כי במבט לאחור אפשר לראות שאני מצליח להתמיד בסה"כ עם תוכנית האימונים והתזונה.

לצערי אני מרגיש שקצת הורדתי הילוך, אבל זה בסדר - אני לא כועס על עצמי. הרי כשמתחילים יש את עניין 'ההתלהבות'. ההתלהבות תמיד עוברת במהרה, אבל החוכמה היא להשאיר מנת מוטיבציה מספיקה שתמנע ממני להפסיק - וזה המצב עכשיו. ועל כך אני מאוד גאה בעצמי.
בכל מקרה, התוצאות ממשיכות להגיע, אם כי קצת יותר באיטיות. אם להיות כנה - שבוע-שבועיים אני מרגיש תקוע, ואז פתאום מגיע איזה boost מפתיע בביצועים. כאילו אני נוסע במהירות מתונה ופתאום נותן קיק.

במשקל נשארתי אותו דבר בשבועיים האחרונים, ואפילו יש ירידה של כמה מאות גרמים. מצד שני, דווקא עליתי בקצת במשקלים בחדר כושר. מוזר לא?

Fatty: תודה רבה . לשאלתך - יש שיפור ניכר במתח. בפעם האחרונה כבר עשיתי 12-8-6. להזכירך לפני חודש וחצי עשיתי במקרה הטוב 9-5-3.
אני גם חייב לציין שהשיפור במתח הוא לא רק במספר החזרות אלא גם בתרגיל עצמו - אני עושה אותו הרבה יותר נקי ונכון עם הזמן. זה עדיין לא המצב האידיאלי, אבל הרבה יותר טוב מאיך שהתחלתי.
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט