אז אני מבין שירדת מהרעיון להתאמן אצל הניגרי...
לעניין: קודם כל כבוד על האומץ להיחשף, אפילו שזה בניגוד לעצה שקיבלת ממני לפני חודשיים (זוכר?).
בכללי מאסה טובה מאוד שהצטברה בזכות שנים של התמדה, בבאדי בילדינג הגיל הוא דווקא יתרון, שלא כמו בסוגי ספורט אחרים.
כתפיים טובות, ידיים טובות (בעיקר טרייספס), חזה קשה לדעת באחוז כזה של שומן, אמות טובות, תאומים לא רואים בתמונות אבל אני ראיתי והם טובים. רגליים לא רואים בתמונות וגם אני לא ראיתי אז אין טעם לבקר.
יש כמה תמונות מאוד מוצלחות, כמו עם השילוב ידיים, שם רואים איש גדול.
בכללי אתה בנוי גדול, כמו שעומרי אמר וזה נתון פתיחה נהדר.
חוץ מזה היו לנו מלא שיחות על העניין (ועוד יהיו) אני ואתה יודעים שהתזונה שלך לוקה, ולכן אתה תהייה חייב לעשות שינוי ממשי בתפריט על מנת להתחטב באמת ולא בכאילו כמו רבים אחרים שאני מכיר.
כבר אמרתי מיליון פעם: קל מאוד לעלות מאסה לרוב האנשים, בעיקר בעלי מבנה עצמות גדול, קשה קשה קשה להתחטב.
אני מקווה שתממש את ההבטחה ותהייה נחוש בחיטוב, שזה אומר שאנחנו לא אוכלים יותר את המעדן ההוא שהגשת לי בביקור אצלך.
כלומר אני כן, אתה תסתכל עלי (והפעם זהו לא תכסיס כדי לאכול יותר, או שאולי בעצם כן).
זה אומר שאתה מתחיל לחבב את האירובי, או לשנוא אותו, אבל בכל אופן הוא יהיה חלק גדול משגרת חייך.
זה אומר שאתה תספור שעות ליום שבת, או שישי, שאז ורק אז מותר לך לפנק את עצמך בצ'יטינג ראוי.
זה אומר שאתה לא נשבר ונתלה בתירוצים (מוצדקים) של התחייבויות קודמות משפחתיות או של עבודה.
או במילים אחרות: שקט מתחטבים!
היתרון שלך הוא שלרשותך כל הזמן שתצטרך. אינך כבול בסד של זמן בגלל תאריך כזה או אחר.
אתה צריך אבל להתחיל מייד, חבל על כל יום.
מילה לאיתי: אתה תמיד נראה טוב, אם כי אני קצת מאוכזב מכך שאינך מאמץ את עצתי להפציץ מאסה.
לך, בניגוד ליואב יש אישור והמלצה להרביץ ריבות או מה שזה לא יהיה, אבל אני מבין שאתה קצת מאוהב עכשיו, אז ענייני אוכל הם ממש בראש סדר העדיפויות שלך...
חוץ מזה: הייתם צריכים לסנג'ר מישהו שיצלם את שניכם יותר תמונות, יכולתם למשל לקחת את ברוך דגו (קרמבו).
בהצלחה לשניכם, אני עדיין מצפה לביקור, ואם לא - הניגרי מגיע לאשדוד, אז תגיד למדריך השמן שם שיתחיל מעכשיו להוריד פרופיל.
|