תראה, תוכנית FBW תכלול (במינימום) לחיצה, משיכה ווריאצית סקוואט כלשהי. אם אתה לא מתכוון להוסיף לזה הרבה תרגילי עזר (ואני מבין שזה לא הכיוון שלך) אתה תקבל משהו שיראה מאוד דומה ל5*5.
אתה יכול לעשות שינויים בטווחי החזרות או בארגון של הימים (מבחינת הH/L/M) אבל בכל מקרה אין דרך לבנות תוכנית כזאת שלא תהיה די דומה למה שעשית עד עכשיו.
אם משהו דומה מתאים לך, אתה יכול לנסות את הTexas method, שזאת גרסה קצת שונה של ה5*5 שעשית עד עכשיו, מודל התקדמות טיפה שונה משל ביל סטאר.
http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=1720191
http://stronglifts.com/the-texas-met...diate-lifters/
אני לא חושב שרוב הפאאורליפטרים עובדים עם FBW, לרובם יש בדרך כלל יום לבנץ', יום לסקוואט ויום לדדליפט, ברוב המקרים אולי מוסיפים עוד תרגיל מרכזי (בנוסף לתרגילי העזר), אבל הפוקוס באימון יהיה על תרגיל אחד. משהו כזה:
יום 1: סקוואט כבד דדליפט קל (או עבודת מהירות)
יום 2: בנץ' + תרגילי עזר
יום 3: דדליפט כבד + סקוואט קל
יש עוד וריאציות, אבל הרבה עובדים בכזה אופן.
תוכניות PL שהן FBW יהיו עם הרבה משחקי ווליום ועצימות, כי מישהו שעושה 400 ק"ג בסקוואט ובדדליפט לא יכול לעשות אותם 3 פעמים בשבוע
אם מעניין אותך משהו כזה, אתה יכול להסתכל על korte 3*3. או תוכניות למתחילים של sheiko. אין לי לינק זמין, אם לא תמצא אני אחפש לך. בכל מקרה, אני לא חושב שיש לך טעם להתעסק עם תוכניות כאלה, הן מיועדות למישהו שמבחינתו שיפור של 5-10 קילו לRM1 בסקוואט בכמה חודשים זה קצב טוב. היות ואתה אומר שהתקדמת יפה ב5*5, תוכניות כאלה יהיו ביזבוז זמן גדול בשבילך.