צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-12-07, 16:15   #2
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tima999
כמה שטויות בהודעה אחת. קודם כל שריר הארבע ראשי הוא השריר הכי גדול בגוף שלנו.
במילטרי פרס אם מנתחים את התנועה, אז במפרק הכתף מתבצעת הרחקת כתף ובמפרק המרפק יש תנועה של פשיטה. הרחקת כתף מבוצעת על יד שריר הדלתואיד האמצעי ולא הקדמי . במפרק המרפק עובד הטרייספס. הדלתואיד גדול יותר מהטרייספס לכן התרגיל "מיליטרי פרס" מיועד לדלתואיד.

לחיצה צרפתית זה תרגיל פשוט שמיועד לטרייספס ישירות, כי מתבצעת בו רק התנועה פשיטת מרפק בלבד. איך הגעת פה לחזה בכלל?
גבר, אני ממליץ לך לחזור על החומר
חבל שנתווכח סתם על נתון יבש. אתה מוזמן לכתוב בגוגל The Largest Muscle.

את המיליטרי פרס המקורי עושים עם כפיפה בכתף, מה שאומר שהאגוניסט לתנועה הוא הדלתואיד הקדמי, אם כבר אתה חייב להיאחז דווקא בנתון הזה שהוא לא משנה מבחינת הנושא שלנו. אבל שיהיה. הפקטורליס הקלויקולרי מסייע בכפיפה בכתף (סינרגיסט) כמו בתנועות נוספות בכתף. Shoulder Articulations. גם בהרחקת כתף הפקטורליס הקלויקולרי מסייע, אז בכל מקרה, לא משנה באיזו ואריאציה של מיליטרי פרס מדובר.

אגב, אני בכלל בספק אם אחד מהדלתואידים יותר גדול מהטרייספס.

לחיצה צרפתית זאת כמובן תנועה מבודדת, אבל זה לא שולל עבודה של מייצבים, וגם פה הפקטורליס נכנס לתמונה (גם קלויקולר וגם סטרנל), הפעם בתור מייצב בכתף.

אתה טענת שהשריר העיקרי בתרגיל נקבע עפ"י גודלו ולכן הבאתי לך דוגמאות לתרגילים בהם השריר הכי גדול בתרגיל הוא שריר שממלא עבודת ייצוב או סיוע ולמעשה לא אגוניסט בשום מפרק בתרגיל.

ציטוט:
idan אז בקיצור כל עוד לא לוחצים חזק את המוט אז הכתף\ידיים בכלל לא מייצבות?
אני לא יודע גבר, כמו שאמרתי, אפילו כשכן מחזיקים את המוט באחיזה חזקה ויציבה לא נראה לי שהכתף הקדמית/אמצעית והטרייספס מתכווצים.