צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-12-06, 08:10   #2
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אוקי אני יביא לכם תרגיל שאחרי שתנסו אותו כמו שצריך אתם גם לא תווכחו איתי למה אמרתי את זה
יש גם אחד לטריס' אבל אני יביא אותו אחרי זה =\

בגדול התרגיל כ"כ טוב כי עובר דרך הביספס כוח שהרבה יותר גדול מזה בכפיפות מרפקים והוא צריך להתכווץ דרכו , מה שיגרום למין דומס ישר אחרי הסט לקצת זמן.

הביצוע דיי קל , אתה עולה על מטח באחיזה ברוחב כתפיים לפנים , ועושה את החלק העליון של התנועה , ומשתדל לעשות את זה רק עם האמה , זה דיי קשה לעשות אם אין לך טכניקה טובה אבל יש שיטה שעוזרת לעשות את זה כמו שצריך ,
בגדול אתה צריך לדאוג שכל הגוף ילך אחורה טיפה כשאתה עולה ולהחזיק את המוט באחיזה חזקה.
וזה עוזר לבודד את השריר ,

אחרי שתעשו את זה תבינו למה אני כ"כ ממליץ עליו , פשוט אתה באמת מרגיש את השריר אחרי 5 חזרות מתוך איזה 20 Rm כאילו עשית דרופסט עם מוט רגיל בכפיפת מרפקים בכל הכוח ( בעצם גם הרבהי ותר מזה)
ישר אתה מקבל פאמפ לשריר ואחרי איזה 5 דקות מין צביטות בשריר באמצע , תרגיל מצויין , שברתי איתו את ה מחסום של ה33 ס"מ ביד ככה באוקטובר עכשיו אני כמעט 36

(הידיים לא החלק החזק שלי ואני כבר לא ממש מפתח גוף , ההיקף גב שלי הוא 115 ס"מ לדוגמה ויש מין צורה עגולה לגב בפרונט דאבל בי')
יש מצב אתה מביא תמונה של איך לעשות את התרגיל,למרות שאימון הבייספס שלי אחד המטורפים עכשיו...
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט