שי אל תנסה להשוות את ISS לאופטימום , הם ממש לא באותה רמה - זה כמו להשוות מרצדס לסובארו . אופטימום נחשבת לאחת משלושת החברות הכי גדולות בארצות הברית ISS נמצאת ממש בתחתית הרשימה .
אם היית פעם בארצות הברית אתה יודע על מה אני מדבר אם לא אתה אף פעם לא תדע עד שלא תהיה .כל מקום שתיכנס אליו בארצות הברית יגידו לך שאופטימום זה NUMBER ONE AND BEST QUALITY . כל חנות שתכנס שם ותבקש שימליצו לך על חלבון הם תמיד יציעו לך את החלבון של אופטימום מתוך ליין של מאות סוגים של אבקות חלבון ותמיד יגידו לך . THIS IS THE BEST WHEY PROTEIN FOR YOUR MONEY.
אני עובד בעבודה שמצריכה ממני להיות כל חודשים שלושה שבועות ברצות הברית , אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. כשאתה קונה אבקת חלבון אתה רוצה לקנות כמה שיותר חלבון על מנת לקבל תמורה מלאה עבור כספך כשאתה משלם על חלבון שמכיל 69 אחוז חלבון אתה לא מקבל תמורה מלאה עבור כספך . עליך להבין שאם יצרן שם במוצר 68 או 69 אחוז חלבון הוא חוסך בעלויות על מנת להשאיר כמה שיתר אצלו בכיס. אם אתה תהיה בחול ותנסה להשוות את אופטימום ל ISS הוא מיד יבין שאתה לא מבין SHIT בתוספים. לא לחינם אופטימום מוכרים הכי הרבה חלבון בחול ב 10 שנים האחרונות , אני לא מדבר על שנה או שנתיים אני מדבר על 10 שנים . כנראה שהם עושים משהו נכון. אתה יכול לקנות מה שבא לך אבל חבל שאתה מטעם אנשים . יום טוב !!