ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
יואב,
three strikes הוא החוק הכי מטופש שיש. אולי במקרים של סיכון בטחון המדינה, אין בעיה, אבל מה עם שודדים?
|
מה עם שודדים ? קח דוגמא משנת 2006 טוב ?
אחד שאני מכיר ביקר במצרים נכנס באמצע היום באמצע השוק לחנות תכשיטים , אף אחד לא היה נוכח בחנות הכל היה פתוח מהפחד (כי הוא ידע מה העונש שם על גניבה כריתת כף היד באמצע הכיכר ) הוא התיישב בחנות וחיכה חצי שעה עד אשר הגיע הבעל הבית כאשר שאל אותו איפו הוא נעלם ענה לו בשיא הטיבעיות שהוא הלך הבייתה לאכול ארוחת צוהוריים . אין גניבות הוא לא הבין מדוע הוא התפלא כל כך הוא סיפר אפילו שאין לו מפתחות לחנות . זה לא פעם ראשונה שאני שומע מקרה כזה ולא רק ממנו . הרבה ערבים ישראלים נוסעים לערב הסעודית ברמאדן וחוזרים עם סיפורים כאלו והם לא משקרים.
ברגע שתהייה מדיניות קשוחה גם בארץ הפשיעה תרד כליל .רק מלראות את תוכניות הטלביזיה של אמנון לוי שומר מסך וכולבוטק ועובדה לתעד פושעים והם עדיין מסתובבים חופשי ממש מקומם אותי . בני אדם הם חיות האחרונים בגלגל ובמחזור הם החיה העליונה והמפותחת ביותר שיש אך בסופו של דבר אנו חיות ורק משמעת ברזל תיישר אותנו . גנב שישב כבר בכלא לא מפחד מכלום הוא כבר לא מרגיש מאויים מלשבת עוד פעם בכלא . אני הייתי עד לא פעם ולא פעמיים וראיתי כיצד עבריינים מדברים עם שוטרים , והשוטר אשכרה רועד ממנו אתה רואה את הפחד בעניים של השוטר .רק בכוח הזרוע הם צריכים לרעוד כדי לא לבצע עבירות כמה משפטי ראווה והם יחזרו לתלם.