עזרה. שילוב אבקות ואיך להשתמש
שלום לכולם,
אני בן 14 ו9 חודשים
אמא שלי רשמה אותי למכון כושר לפניי כחצי שנה שמתוכה התאמנתי רק חודשיים,
בגלל שגם המאמנים במכון כושר הזה לא מבינים כלום בתפריטים ובתוכניות אימונים.
הם אמרו לי לבחור איזה תרגיל שאני רוצה לעשות ולעשות אותו, ולא אמרו לי איך לאכול ומתי ומה לאכול
אז יום אחד אחד המאמנים אמר לי ששווה לי לקנות איזה אבקת מהמכון כושר והוא נתן לי איזה אבקה שבכלל לא עזרה לי בגרוש. הוא לא אמר לי איך להשתמש בה וגם האבקה שהוא נתן לא מופיע באתר פה
זאת הייתה אבקה מסריחה ובגלל המאמן הטיפש הזה ביזבזתי 300 שקל על 2.3kg של אבקה חסרת תועלת. אחרי חודשים שאני קורא כמעט כל אשכול בפורום הזה וקראתי את כל המאמרים באתר הזה החלטתי להרשם שוב למכון כושר אבל הפעם לעשות הכל כמו שצריך. קבעתי גם פגישה עם גיל גרנות 6 פגישות ב600 חסכתי כסף ועבדתי כמו משוגע כדי להשיג 1000 שקל שאני יוכל גם לקנות אבקות טובות.
עכשיו אני רוצה לדעת שאם נגיד הוא ימליץ לי לקנות את הserious Mass של אופטימום של ה5.5 ק"ג ואני ירצה קריאטין (אני עדיין לא יודע איך לבחור קריטאין שטוב לי) אז איך לשלב את זה? ואיך לקחת את המנות שזה יהיה הכי אפקטיבי אבל גם שלא יגמר לי תוך שבועיים.
אני דיי שחיף.
גובה-1.72
משקל-53 ק"ג
אחוז שומן-9.5%
אז בבקשה עזרה
עמית.
|