צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-12-07, 06:11   #10
shahar761
חבר פעיל

להגיד לך את האמת הרבה לפני יציאת הספר והסרט אני חקרתי את הנושא לעומק..דיברתי עם כאלו שהשתמשו בזה[כולל אני אגב..] עם כל העניין של הדת המדע והמעשה בשטח

אני יכול להגיד לך שעל פי נמדע זה נכון..המחשה יוצרת את בסיסו של היקום של עולם החומריות שלנו..
על פי הדת שזה הכי נכון מהיכרותי עם הנושא זה שקודם כל:
א.כל הנושא הזה היה באמת סוד שבמשל השנים הגויים למדו אותו מאיתנו..יש הרבה ציטוטים והוכחות שאנחנו גילנו את הנושא הזה...הרבה מהאנשים הגדולים ביהדות גם השתמשו בזב כמו הרמב"ם ועוד..
ב.בסרט מציינים משהו שהוא יכול לזעזע את עולמו של האדם ואם הייתי יכול הייתי מצנזר להם את האמירה המפגרת הזאת..לטענתם אנחנו היוצרים והאונבסלים של עצמנו,זה לא נכון תמיד יש אחד מלמעלה ,הקב"ה ,נכון המציאות יכולה להשתנות על ידי המחשבה שלנואבל תמיד צריך לזכור שאסור להשתמש בזה למטרות אחרות..לגבי מחשבות שליליות זה לא אומר תמיד שמה שאתה חושב יתגשם..עוד אחד מההכוחות שיש מישהו מלמעלה החבר'ה מהסוד מנסים בכוח שלא להאמין בזה ןמסבירים משו על להודות ליקום לתת לו משהו בתמורה..
אני שב ואומר איך ניתן להודות ליקום אם הוא כלום יש משהו מלמעלה רק שהם לא רוצים להכיר בזה כי זה ממעיט מכוחם לדוגמא ומחייב אותם לעשות מצוות..
ג.הייתי דיי סקפטי בהתחלה לגבי כל הנוששא הזה עד שהתחלתי להשתמש בו לטובתי..
הרבה דברים שחשבתי עליהם קרו במציאות,משכתי אליי מתנות ציונים כל מיני מאורעות וכל מיני..

זה דבר אמיתי "הסוד" אבל הסרט והספר הם הבולשיט אולי אבל תכונו העמוק של הסוד הוא החשוב..ואותו ניתן ללמוד רק מהיהדות או מרבנים ולא מתוך דברים של גויים כי הם שינו את הסוד וזיעזעו את כל תוכנו
shahar761 מנותק   הגב עם ציטוט