צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-12-07, 16:39   #9
blinki
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
שמע אחי אני מפרגן למי שמגיע לו,אבל בוזגלו שחקן טוב וזהו,לא יותר מזה,זה שאנשים נגררים ליחסי ציבור ולספינים של התיקשורת זה כבר לא בעיה שלי,מילא ישוו את רביבו/ברקוביץ/בניון ,אבל יש גבול ליחסי ציבור ולטמטום,ואני יודע שההשוואה הזאת עשו אותה די בהומור,אבל בכללי התקשורת מנפחת פה שחקנים על ימין ועל שמאל,את המבצע של בוזגלו אני עשיתי בנוער לפחות 3 פעמים במשחק(לא להשוויץ או משהו פשוט אני אומר שיש מלא שחקנים כמוהו,ויותר טובים ממנו,אבל בגלל שהוא בקבוצה ערבית וכל זה אז מנפחים אותו).

בכל מצב סתם בשביל ההשוואה,מסי עושה את זה לפחות 4 פעמים במשחק,נגד הגנות ברזל,ושחקנים בארץ עושים את זה פעם בעונה,והופכים אותם לכוכבים,בגלל זה השתן עולה להם לראש והם לא מגיעים לכלום.
נכון שנסחפו ואולי הגזימו בערכו אבל בוזגלו לא לחינם עם 5 שערים ו5 בישולים ומוביל קבוצה שנחשבה בתחילת השנה כיורדת בטוחה יחד עם הרצליה(אפילו לא היה בטוח שהם יפתחו את העונה והיה צורך שכל מיני אנשי עסקים יתרמו להם) למקום השלישי ואני דווקא מאמין שהוא ועד יעשה שמות באירופה כי באמת יש לו פוטנציאל חבל על הזמן ולא סתם הוא היה במחלקות הנוער של ליון ויובנטוס ולא סתם קבוצות רבות חושקות בו,אני רק מקווה ששחר יסדר את העניינים עם אבא שלו וששנה הבאה הוא יחזור לחיפה ואם שם הוא ייתן עונה טובה+כמה הופעות טובות בנחברת הוא יוכל בקלות לחתום בקבוצה טובה באחת הליגות הטובות באירופה(כבר היום הוא מסומן בפנקסים של סקאווטים רבים).
וקצת פירגון לא יזיק לפעמים
blinki מנותק   הגב עם ציטוט