ציטוט:
פורסם במקור על ידי ice13
אני יכול השיג מחו"ל נגני MP3/4 ופלאפונים במחירים טובים מאוד.
חשבתי לייבא לארץ כל מיני מכשירים, ולמכור אותם דרך יד2, פוקט......
אחרי בירור התברר לי שהאופצייה ללקוחות פרטיים זה אתרים שנותנים לך כתובת בארה"ב והם מביאים לך את הסחורה לארץ, משחררים את הדברים מהמכס  (אבל לא משלמים בשבילך).
האתר הכי זול שמצאתי- EZbuyUS, שבו מחיר השרות הוא 6.99$ לכל 450 גר' (פאונד אחד).
המיסים גם די גבוהים ולכן עסק היבוא יצא יקר מאוד!
מישהו מכיר אופציה אחרת של שירות יבוא מחו"ל, שיכול גם לארגן איזשהי "הנחה" במכס?
או אולי יש אופציה לדבר עם המכס שאם אני מייבא כמה מכשירים ביחד יתנו לי איזשהי הנחה?
(מניסיון קודם עם המכס, אין עם מי לדבר......)
תודה מראש
|
זה לא כזה פשוט,אני גם חשבתי לעשות את זה ולאחר בירור מקיף ירדתי מזה.
א.יש ים סוחרים רמאים בח"ול שנותנים מחירים טובים מאוד בשביל למשוך קונים ואחרי שאתה מעביר את הכסף אתה יכול לשכוח שאי פעם תקבל אותו ואת הסחורה שהזמנת.
ב.אתה לא תשבור את היבואן הרישמי בגלל שהוא קונה ישירות מהחברה ובכמויות אסטרונומויות במחירי ריצםה ואתה קונה מסוחרים בח"ול שקונים מהחברה.
ג.אם המוצר לא מיוצר באירופה (סביר להניח שזה maid in chaina) שאיתם יש לנו הסכם סחר חופשי אז יש הגבלה כמותית של מכשירים מסוג מסויים שמותר להביא בשנה.
ד.בשביל להביא פלאפונים אתה צריך אישור של משרד התקשורת.
ה.שאתה תביא את הנגני את ה-mp3 ואת הפלאפונים סביר להניח שיעקבו לך את זה בשביל בדיקה במכון התקנים שעולה גם הרבה מאוד כסף ויש סיכוי טוב שמכון התקנים לא ין לך אישור עד שלא תחליף את המטענים לנגנים ול-mp3 ל-220 v
בקיצור אחי הנקודה היא שאתה לא יכול לשבור את היבואן הרישמי בארץ של אותו מוצר,הוא קונה את זה במחירים יותר טובים בגלל שהוא קונה בכמויות וישירות מהחברה ולא מסוחרים בח"ול,וכמה שאתה עושה את החשבון עכשיו וחושב שזה משתלם יש ים של מיסים שצריך לשלם במכס שהמוצר מגיע לארץ וים של עיקובים והגבלות שהופכים את זה לכאב ראש לא משתלם.